InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yetenek bugu bug team

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatarklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen Buna İstediğini Diyebilirsin Ben O Kadar Araştırma Yapıp Ortaya Çıkardığım Bugları Bir Dengesiz Gelip Support'a 100gg İçin Bildirsin Diye mi Paylaşayım.Dediğiim Gibi Sen Buna İstediini Diyebilirsin Ama Ben Buna ''Önlem'' Diyorum

Sen Buna İstediğini Diyebilirsin Ben O Kadar Araştırma Yapıp Ortaya Çıkardığım Bugları Bir Dengesiz Gelip Support'a 100gg İçin Bildirsin Diye mi Paylaşayım.Dediğiim Gibi Sen Buna İstediini Diyebilirsin Ama Ben Buna ''Önlem'' Diyorum

Amma illaki bug+kanıt istiyorsun.Bunun yerine belli bir mesaj sınırı koyabilirdin.

Bazı Beyin Özürlüler gg için paylaşıyorsa bizim buradaki suçumuz ne söylesene bi , yaşımızın küçük olması mı ?

Bazı Beyin Özürlüler gg için paylaşıyorsa bizim buradaki suçumuz ne söylesene bi , yaşımızın küçük olması mı ?
Senin Tabirinle İnsanın Beyin Özürlü Olup Olmadığını Avatarına Bakarak Anlayabiliyormusun ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri