HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar katlayıcı aldım sımdıden 200 k oldu kasıyorum sızce hangı gemıyı almalıyım ?
Citadel<<<<<<<<
aegis <<<<<<<<<
Citadel<<<<<<<<
aegis <<<<<<<<<
aEGİS YENİLEMESİ OLMASA Bİ HALTA YARAMAZ AMA TAMRİ SAVAS ANİDNA SÜPER ONDNA AEİS DİYORUM.
cıtadel al baskında işine yarar
Citadel baskında hiç bir işe yaramaz
Citadel baskında hiç bir işe yaramaz

Oyunun Tankı Citadeldir.Baskınlar Gurup İle Yapılır (tabi senin ne ile yaptığın belli değil).Bir Guruptada Olmassa olmaz bir tank mutlaka vardı işte o tank citadel.Eğer Oynamayı Biliyorsan (salimcani gibi değil) bir gurup ile baskına gittiğinde o guruptaki yıkıcı güç sen olursun tabii arge fln yapman lazım.Ben Şu Anda Citadel İle oynuyorum ve besleme ile birlikte kendime eş 3-4 aegis alabiliyorum(kendime eş derken sadece gemiler farklı geri kalan aynı).Ama burada önemli olan gurup olmaktır.Yoksa tek başına olan bir baskında özelliklerinden tam verim alamassın.Zaten Aegis Spearhead ve Citadel gurup gemileri oyuna bu amaçla gelmişler.Bence oyun tarzına uygun bir gemi seçmen ve Baskınlık bir gurup bulman en iyi karar olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)