shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

aegis mi Citadel mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Casper2662
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

aegis mi Citadel mi

• aegis al geç panpa

• Citadel al geç panpa

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:D:D:D Oyunun Tankı Citadeldir.Baskınlar Gurup İle Yapılır (tabi senin ne ile yaptığın belli değil).Bir Guruptada Olmassa olmaz bir tank mutlaka vardı işte o tank citadel.Eğer Oynamayı Biliyorsan (salimcani gibi değil) bir gurup ile baskına gittiğinde o guruptaki yıkıcı güç sen olursun tabii arge fln yapman lazım.Ben Şu Anda Citadel İle oynuyorum ve besleme ile birlikte kendime eş 3-4 aegis alabiliyorum
(kendime eş derken sadece gemiler farklı geri kalan aynı).Ama burada önemli olan gurup olmaktır.Yoksa tek başına olan bir baskında özelliklerinden tam verim alamassın.Zaten Aegis Spearhead ve Citadel gurup gemileri oyuna bu amaçla gelmişler.Bence oyun tarzına uygun bir gemi seçmen ve Baskınlık bir gurup bulman en iyi karar olur.

:m08:
1-citadel çok hantal
2-citadel çok az vurur

:m08:
1-citadel çok hantal
2-citadel çok az vurur
Kardeşim az vurması kolay tank özelliğini yapıyor grubta tek başına bi işe yaramaz ama grubda çok can yakar knight online gibi oyunlar oynasaydın öğrenirdin .
Tank görevini gördüğünden yüksek canı var sadece o yetiyor ve şu özellikleri varya grubunuda iyileştiriyo :D

aegisi sevmem ama citadelide sevmem sen en iyisi goliath diminsher al :D

Kardeşim az vurması kolay tank özelliğini yapıyor grubta tek başına bi işe yaramaz ama grubda çok can yakar knight online gibi oyunlar oynasaydın öğrenirdin .
Tank görevini gördüğünden yüksek canı var sadece o yetiyor ve şu özellikleri varya grubunuda iyileştiriyo :D

aegis knightta ki priest işte ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri