farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mmomt2 çalışanlarına öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkCura123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Öncelikle bütün Turkmmo çalışanlarına kolay gelsin. Herkes biliyor ki, istediğimiz efsun gelene kadar bazen 30m bazende 2-3 t ye kadar varan paralar gidiyor. Benim MMOMT2 yöneticilerine önerim, efsun değiştirme nesnesinin fiyatının azaltılması.
Çünkü, istediğimiz efsun gelene kadar 1,5-2 saat uğraşıyoruz. Bu da fazlasıyla para kaybı demek oluyor. Ben istediğim efsun gelmesi için en az 45 dakika kadar uğraşıyorum. Zaman hiç önemli değil ama efsun fiyatı çok fazla. Bence efsun fiyatları 250k olursa çok iyi olur. Bu önerimi değerlendirebilirsiniz bence. Nerdeyse bütün oyuncular böyle düşünüyor. Böyle düşünmeyenler de oyunun zorluğunun ve zevkinin bu olduğunu düşünüyorlar. Zaten MMOM2T 1 ay içerisinde çok fazla oyuncu kaybetti. Bu değişiklikle kaybettiği oyuncu kitlesinin 1 kısmını geri kazanabilir MMOMT2. Lütfen önerimi dikkate alın. Emir değil ricadır yanlış anlaşılmasın. Saygılar...

Aynen buna bir yenilik etmeleri lazm bence benim düşüncem 500k ulursa süper olur 500k bile cok fazla yani normal swlerde bu 100 yang bile deyil mmomt2 kullanıcılarına duyurulur 500k olabilirse süper ben Mars serverinde oynuyorum indirebilirseniz iyi olur .. şimdiden teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri