HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eyer Bursadan Elden Teslim Edersen Çarını 600 Tl Ye Alayım Uygunsa Tabi .
en az 700 e indirebilirim charı bursada bi yakınım olmadığı için öyle bi imkanım yok zaten yalnızca rütbesiden daha az istiyorum bu kadar parayı bile verecek insan az çıkar biliyorum ama bu oyunda günde 300 liralık zp çekilişte bi silaha yatıranlar var. Maksimum satılanlar gri major toplam exp leri 3 milyon bu charda 12 milyon 600 exp var fiyat konusunda vicdanım rahat .Charı sadece istanbuldan elden teslim edebilirim.Belki önemli değildir bazı kimseler için ama char 1.5 yıllıktır hemen hemen hergün pointi kasilmistir 4970 point var.Buda bi emektir önemsiz olsada bazıları için.
s.a kardes pazarliksiz fiyat diyorsun hay hay guzel bir char var ama sadece rutbe var silahlarindan bir tek D.e scope haric hepsi gp silah en son kaca yaparsin bu chari ?
silahları olmadığını biliyorum ondan dolayı her seferde belirtiyorum sadece rütbesini istiyorum diye ayrıca bu oyunda silah ın o kadar önemi yok oyunculuğun varsa her silahla vurursun 700 son fiyat eğer kadıköy veya ümraniye den alırsanız b.evler tarafından alıcaksanız 750 50 tl sini oradan teslim eden arkadaşa vermem diye indirmiştim. Silahı isteyen parayı verir gene yapar şansı varsa . Şuan exp kasan 1 kaç kişi var bildiğim kadarıyla 500 k exp i 200 tl ye kasıyorlar .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)