Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Major GENERAL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaniJeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur artardı ama ben kullandığım silahi aldim bir tek m4a1 custom kullanabiliyordum birde onlar olsa adama direk 1200 tl mesela fiyat az bi para olmazdi isteğine bağlı gene çıkarabilir silah seçim onun .Şu anda bile yurtdışından 450 € veririm para denkleştirmek için süre isteyen var .Benim istediğim çok uçuk bi rakam değil .
Python877 ==> Bekliyorum cevabını şu anda bile her gün hemen hemen 10 k üstüne ekleniyor exp in "Bir kutusu 670.000 exp istiyor " :)) belki rütbenin zor yapıldığını anlamış olur okuyanlar .

Neye göre takas edilebilir char olduğunu düşündün senin chardan 5 tane yanyana getirsen benim rütbe zar zor yapıyor.Oyunu bıraktığım için satıyorum .! başka bir char istemiyorum

kardeşim crossfireyi asıl sen bilmiyorsun. Bu oyunda rütbeden çok silahlar önemlidir ! Ben kaç tane adam gördüm rütbesi yaprak ya da tek yıldız ama çok iyi silahları olmadığı için aşırı iyi oynayamıyolar bir de 750 tl ? Abartma lütfen !

Bu oyun metin2 veya baska bir oyunla kıyaslama silah karaktere ilave olarak bir güç vermiyor 3 4 silah hariç hepsi kafaya tek atıyor .Eee ? Oyun bilgimi yeterince var o konuda kimseyi yanlış yönlendirmem emin ol. her silahın bi kendine özgü tarayışı vardır.onu kavradın mı elini alıştın mı her silahla oynarsın o senin dedigin gösteriş meraklılarının yaptığı birşeydir.O silahları olmadığı için değil :) yeteneği olmadığı içindir ayrıca o kadar para etmez ayrı birşey param yok alamam ayrı birşey bu parayı gayet de güzel verebilecek bir sürü insan var.
ZP yatırdın mı dünya nın parasını oyuna 10 12 sayfa dizdiğin zaman oyunun kralı olmuyorsun emin ol onları yapanlarda bin pişman. Silahmışş ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri