HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben sadece akıl verdim zaten ben paramı kazanıyorum istediğim zaman buna kafa yoramam isteyen araştırır bulur sabırlı olması lazım tabi o kişininde sonuçta tek bşaına yapıcak
neyle uğraştın hem farm yapmaylamı ? yoksa kendinmi kastın 900bin de 100bin kez ölmüşsün crossfire hayatın farmla geçmiş benden iyi bilirsin bu işleri. Yoksa sen polat alemdarmısın ölmeyen adam ?
neyle uğraştın hem farm yapmaylamı ? yoksa kendinmi kastın 900bin de 100bin kez ölmüşsün crossfire hayatın farmla geçmiş benden iyi bilirsin bu işleri. Yoksa sen polat alemdarmısın ölmeyen adam ?İyide hala benim söylediğime cevap vermemişsin kendi kendine yazmış oynamışsın banane senin para kazanmandan . İnsanlara tavsiye vermişsin kendinzi rahat kasabilirsiniz diye senin dediğin olay 1 sene önce kalktı ayrıca exp sistemi eskisi gibi değil .Bi halttan anlamazsın etmezsin gelmişsin burada ukalalık yapıyorsun millete .Bu oyunda kimse char satışından kar eden adam yok. Oyunla alakan yok gir ilk önce bi gir bak oyuna ondan sonra millete akıl ver çok bilmiş adam .Laf söylüyorsan kanıtı da yok göstereceksin ortaya laf atmakla olmuyor bu işler
Abicim bunda ne abeslik olabilirki. Char açıp 1-2 ay kasıp general yapıp 750 liraya satmak. Kötü bişey değil. Uğraşın emeğin iş güçünün karşılığı her yerde para ile ölçülür. 1 ay boyunca uğraşıp kazak örüp satarsa ticaret oluyoda char satınca olmuyormu. Memur çocuğusun sen galiba? İnsanların emekleri ile kazandıkları paraları ne küçümse ne hayıfla nede göz dik. Nazar etme ne olur çalış seninde olur
Sen o rütbeye 1 ayda gel 1 ayı geçtim 2 ayda gel ben sana benim charı vereyim.
İnsanlar yorum yapmayı ne çok seviyor. Sen bir gün bi pazara git. Bu domatesler 2 lira etmez kimse almasın 1.5 liradan fazla etmez diye bağır bakem burada kitlelere hitap ettiğin gibi bakem pazardan neren delik cıkıyosun. Adam malını sunmuş fiyatını koymuş ucuz yada pahalı (değerinden ucuz olsa alınca ya kardeş ben bunu senden ucuz aldım al biraz daha para vereyimmi diyecektin?) neyse adam malını sunmuş fiyatını koymuş alacaksan al almayacaksan gölge etme adama başka ihsan istemez.
Sen o rütbeye 1 ayda gel 1 ayı geçtim 2 ayda gel ben sana benim charı vereyim. İnsanlar yorum yapmayı ne çok seviyor. Sen bir gün bi pazara git. Bu domatesler 2 lira etmez kimse almasın 1.5 liradan fazla etmez diye bağır bakem burada kitlelere hitap ettiğin gibi bakem pazardan neren delik cıkıyosun. Adam malını sunmuş fiyatını koymuş ucuz yada pahalı (değerinden ucuz olsa alınca ya kardeş ben bunu senden ucuz aldım al biraz daha para vereyimmi diyecektin?) neyse adam malını sunmuş fiyatını koymuş alacaksan al almayacaksan gölge etme adama başka ihsan istemez.
Kardeş kusura kalma ilanını gerekli gereksiz meşgul ettim. Tepem attı. Ahlaksız yav. Alana satana hayırlı olsun. Hayırlı satışlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)