HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel
700 lira bu chara vericeğime 2 binliraya yeni kasa alır otobot kurar kendim char kasarım günde 200k exp den 1 ayda aynı rütbeyi yaparım ve yeni bi kasam olmuş olur bence benim fikrimi dinleyin arkadaşlar 700 liraya char alınmaz hatta işi ticarete döküp her ay bi char kasıp satarsınız 

iyi kardeşim laf ta kalmasin dediğin yap öyle millete ucuz ucuz char sat da adamlığını görsünler öyle gelip esip gürleyip akıl vermekle olmuyor. Otobot dediğin her neyse at da bizde kasalim nasil kasılıyormuş görelim .
Dediğim konuda ciddiyim öyle bir olay var bell iki çok uzmanısın oyunun söyle insanlara özellikle bana ben de yüksek özellikli bilgisayarda var kasarım oyundaki arkadaşlarıma char hediye ederim .Günde 200 k ne demek ya 1.5 haftada bir major kasarım. Kolaylık varmış biz bu kadar uğraşmışız ya bak şimdi olan işe. 2 bin tl ye de kasa almalarına gerek kalmaz arkadaşlarımın 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)