HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben sıkıştım bi wc gidim dedim çar bottaydı bide geldimki ne göreyim ! aman ALLAHIM çar 10 kere zeta 25 kere epilson 30 kere de kappaya lambadaya 10 kere gammaya 5 kere alphaya 5 kere betaya 12 kere deltaya 7 kere girmiş pette açıktı oda bi kasılmış anlatamam petin lvli şu an 80 süper ben kutu toplamıyom o topluyo süper bişey pet şu an 999k vuruyor bir full gemiyeayrıca 14 dakikada 999999k uri kasmış beyler resmini atabilirim süper bişey yaaaa bota bakkkkkkkkkk offffffff
Not : pcnin kolları çıktı kendi yazıyor beyler süper bi botDUYGULANDIM
![]()
Çocuk musunuz ?
beyler botta bi sorun var gitit 300k can ile radyasronluda kaldı aptladı sorna yien geldi öf yadrolar hasar almadı bide
nükleer ne alaka bilmiyorum ama ona basınca seni oyun ana sayfasına gönderiyo direk güzel birşey yani iki saat nick şifre girmek gerekmiyor
EDİT:akrep arkadaşım kutudan 3000 uri çıkaran tek seni duydm valla 4 kere peşpeşe bide![]()
arkadasım sen bu oyunda milletin çarına milyonlarca uri geldiğini bilmiyorsun sanırım
oyunda cahilsen sorun yok yada yeniysen
Pardon ama gerizekalımısınız ? böyle şeylere inanıyorsanızÇocuk musunuz ?
arkadasım sen bu oyunda milletin çarına milyonlarca uri geldiğini bilmiyorsun sanırım
oyunda cahilsen sorun yok yada yeniysen
evet kardeş yeniyim dün başladım oyuna tr6da full+full çarda 1 günde oluverdi işte kutudan 15 milyon uri çıktı
4 kere hemde peşpeşe- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)