- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bnce sende bi sorun var dostum o sende zaten mevcut olan uridium miktarı bnde şuan 326binküsür uri var bota koyayım 5 dk sonra bakayım 5 dakkada 326bin uri kasmış
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben sıkıştım bi wc gidim dedim çar bottaydı bide geldimki ne göreyim ! aman ALLAHIM çar 10 kere zeta 25 kere epilson 30 kere de kappaya lambadaya 10 kere gammaya 5 kere alphaya 5 kere betaya 12 kere deltaya 7 kere girmiş pette açıktı oda bi kasılmış anlatamam petin lvli şu an 80 süper ben kutu toplamıyom o topluyo süper bişey pet şu an 999k vuruyor bir full gemiye
ayrıca 14 dakikada 999999k uri kasmış beyler resmini atabilirim süper bişey yaaaa bota bakkkkkkkkkk offffffff
Not : pcnin kolları çıktı kendi yazıyor beyler süper bi bot
DUYGULANDIM 
ayrıca 14 dakikada 999999k uri kasmış beyler resmini atabilirim süper bişey yaaaa bota bakkkkkkkkkk offffffffNot : pcnin kolları çıktı kendi yazıyor beyler süper bi bot
DUYGULANDIM 
Son düzenleme:
- Konular
- 184
- Online süresi
- 36m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 57
- DevLira
- 0
bnce sende bi sorun var dostum o sende zaten mevcut olan uridium miktarı bnde şuan 326binküsür uri var bota koyayım 5 dk sonra bakayım 5 dakkada 326bin uri kasmış
Evet son mesajımı değiştirdim bence de ole olmuş olabilir
Bu arada benim pbdo botta anlamadığım şey orda reload taskın solunda nükleer işareti bi de roket işareti var ya o düğmeye basınca noluyo ? Hep korktum bişi olur diye basmadım 
- Konular
- 38
- Online süresi
- 26s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
tmm senin dediğin olsun sadece sorunmu var demek için bir konu açtık geyiğe sardınızz
oyunda bi açık falanmı var die açtık bir sürü gereksiz cevap geliyor
o çarda 138 uri vardı botu açtığımda
sorun ya sende yada oyunda o yüzden gereksiz cevap yazmassan sevinirim
sadece brezilya 2 deki arkadaslar varsa oyunda sorunmu var kutulardan çok fazla uri çıkıyor 4-2 de kutu topluyorum 4 tane 3000 uri çıktı
oyunda bi açık falanmı var die açtık bir sürü gereksiz cevap geliyor
o çarda 138 uri vardı botu açtığımda
sorun ya sende yada oyunda o yüzden gereksiz cevap yazmassan sevinirim
sadece brezilya 2 deki arkadaslar varsa oyunda sorunmu var kutulardan çok fazla uri çıkıyor 4-2 de kutu topluyorum 4 tane 3000 uri çıktı
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet son mesajımı değiştirdim bence de ole olmuş olabilirBu arada benim pbdo botta anlamadığım şey orda reload taskın solunda nükleer işareti bi de roket işareti var ya o düğmeye basınca noluyo ? Hep korktum bişi olur diye basmadım
![]()
nükleer ne alaka bilmiyorum ama ona basınca seni oyun ana sayfasına gönderiyo direk güzel birşey yani iki saat nick şifre girmek gerekmiyor
EDİT:akrep arkadaşım kutudan 3000 uri çıkaran tek seni duydm valla 4 kere peşpeşe bide

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)