bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

pdo-bot çok güzel extra galaksi basıp kapı açıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrep2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bnce sende bi sorun var dostum o sende zaten mevcut olan uridium miktarı bnde şuan 326binküsür uri var bota koyayım 5 dk sonra bakayım 5 dakkada 326bin uri kasmış

Ben sıkıştım bi wc gidim dedim çar bottaydı bide geldimki ne göreyim ! aman ALLAHIM çar 10 kere zeta 25 kere epilson 30 kere de kappaya lambadaya 10 kere gammaya 5 kere alphaya 5 kere betaya 12 kere deltaya 7 kere girmiş pette açıktı oda bi kasılmış anlatamam petin lvli şu an 80 süper ben kutu toplamıyom o topluyo süper bişey pet şu an 999k vuruyor bir full gemiye :D ayrıca 14 dakikada 999999k uri kasmış beyler resmini atabilirim süper bişey yaaaa bota bakkkkkkkkkk offffffff

Not : pcnin kolları çıktı kendi yazıyor beyler süper bi bot :) DUYGULANDIM :(

Son düzenleme:
bnce sende bi sorun var dostum o sende zaten mevcut olan uridium miktarı bnde şuan 326binküsür uri var bota koyayım 5 dk sonra bakayım 5 dakkada 326bin uri kasmış

Evet son mesajımı değiştirdim bence de ole olmuş olabilir :) Bu arada benim pbdo botta anlamadığım şey orda reload taskın solunda nükleer işareti bi de roket işareti var ya o düğmeye basınca noluyo ? Hep korktum bişi olur diye basmadım :D

tmm senin dediğin olsun sadece sorunmu var demek için bir konu açtık geyiğe sardınızz

oyunda bi açık falanmı var die açtık bir sürü gereksiz cevap geliyor

o çarda 138 uri vardı botu açtığımda

sorun ya sende yada oyunda o yüzden gereksiz cevap yazmassan sevinirim

sadece brezilya 2 deki arkadaslar varsa oyunda sorunmu var kutulardan çok fazla uri çıkıyor 4-2 de kutu topluyorum 4 tane 3000 uri çıktı

Evet son mesajımı değiştirdim bence de ole olmuş olabilir :) Bu arada benim pbdo botta anlamadığım şey orda reload taskın solunda nükleer işareti bi de roket işareti var ya o düğmeye basınca noluyo ? Hep korktum bişi olur diye basmadım :D

nükleer ne alaka bilmiyorum ama ona basınca seni oyun ana sayfasına gönderiyo direk güzel birşey yani iki saat nick şifre girmek gerekmiyor

EDİT:akrep arkadaşım kutudan 3000 uri çıkaran tek seni duydm valla 4 kere peşpeşe bide :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri