Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

pdo-bot çok güzel extra galaksi basıp kapı açıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrep2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben sıkıştım bi wc gidim dedim çar bottaydı bide geldimki ne göreyim ! aman ALLAHIM çar 10 kere zeta 25 kere epilson 30 kere de kappaya lambadaya 10 kere gammaya 5 kere alphaya 5 kere betaya 12 kere deltaya 7 kere girmiş pette açıktı oda bi kasılmış anlatamam petin lvli şu an 80 süper ben kutu toplamıyom o topluyo süper bişey pet şu an 999k vuruyor bir full gemiye :D ayrıca 14 dakikada 999999k uri kasmış beyler resmini atabilirim süper bişey yaaaa bota bakkkkkkkkkk offffffff

Not : pcnin kolları çıktı kendi yazıyor beyler süper bi bot :) DUYGULANDIM :(

Çocuk musunuz ?

beyler botta bi sorun var gitit 300k can ile radyasronluda kaldı aptladı sorna yien geldi öf yadrolar hasar almadı bide

nükleer ne alaka bilmiyorum ama ona basınca seni oyun ana sayfasına gönderiyo direk güzel birşey yani iki saat nick şifre girmek gerekmiyor

EDİT:akrep arkadaşım kutudan 3000 uri çıkaran tek seni duydm valla 4 kere peşpeşe bide :D

arkadasım sen bu oyunda milletin çarına milyonlarca uri geldiğini bilmiyorsun sanırım

oyunda cahilsen sorun yok yada yeniysen

arkadasım sen bu oyunda milletin çarına milyonlarca uri geldiğini bilmiyorsun sanırım

oyunda cahilsen sorun yok yada yeniysen

evet kardeş yeniyim dün başladım oyuna tr6da full+full çarda 1 günde oluverdi işte kutudan 15 milyon uri çıktı :) 4 kere hemde peşpeşe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri