HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Allahın rahmeti ve berekti cümle üzerinize olsun.
Efendiler ben bu şirketi beğendim işler güzel gördüm ve referanslarınıda bğeendim açıkçası diğer bilişilerimden daha ilgililer sizler nedersiniz? küfür yok argo kelime yok yorum atın ama kanıtlı atın kanıtsız atarak zan altında kalmayalım.
Efendiler ben bu şirketi beğendim işler güzel gördüm ve referanslarınıda bğeendim açıkçası diğer bilişilerimden daha ilgililer sizler nedersiniz? küfür yok argo kelime yok yorum atın ama kanıtlı atın kanıtsız atarak zan altında kalmayalım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Dolandırıcı, berbat, ahlaksız çalışan, YS belgesi olmayan ve bu şekilde yan hesaplarıyla kendi adına "Nasıl Bilirsiniz?" konusu açan bir firmacık olarak biliriz.
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :Yan hesaplarla kendini öven ys belgesiz dolaşan biri
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :Şikayet bölümünü gezin veya forum arama sistemini kullanın
Güvenilir mi ? :Hayır
Sizce Almalımıyım ? :Hayır
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :Şikayet bölümünü gezin veya forum arama sistemini kullanın
Güvenilir mi ? :Hayır
Sizce Almalımıyım ? :Hayır