Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
HeCameBacK' Alıntı:Adminim Ben Bulgaristandayım Burda Garanti, İş Bankası Veya Ziraat Bankası Yok. Ben Ödememi Western Union Aracılığıyla Yapmak Zorundayım. ?Bu Konuda Bir Yardımcı Olurmusun. ?
Sen ney bulgaristanından bahsediyorsun olmayan bulgardanmı olum sen BadBoys16 Sın sen Bursada oturuyorsun sayın admin bu sizinle dalga geçiyor yaw gerçekten bakın bu benim itemimi calmıstı EnjoyLife charı ile isterseniz admin müsait oldugunuzda Server : Merkür Bayrak : Mavi Karakter adı : EnjoyLife şu isme bakın neyden ban yediğini ben banlattım 4-5 itemimi caldıda numarasından abisinin iş yerine ulaştım kayıt bilgilerinde Bursa Merkez olarak cıktı yalan IP adresi farklı olabilir gitmiştir internet kafeden üye olmustur yeni iş başında dikkat edin ş uşahsa admin araştır yanılmıcaksın görürsün herkeze iyi forumlar
Sen ney bulgaristanından bahsediyorsun olmayan bulgardanmı olum sen BadBoys16 Sın sen Bursada oturuyorsun sayın admin bu sizinle dalga geçiyor yaw gerçekten bakın bu benim itemimi calmıstı EnjoyLife charı ile isterseniz admin müsait oldugunuzda Server : Merkür Bayrak : Mavi Karakter adı : EnjoyLife şu isme bakın neyden ban yediğini ben banlattım 4-5 itemimi caldıda numarasından abisinin iş yerine ulaştım kayıt bilgilerinde Bursa Merkez olarak cıktı yalan IP adresi farklı olabilir gitmiştir internet kafeden üye olmustur yeni iş başında dikkat edin ş uşahsa admin araştır yanılmıcaksın görürsün herkeze iyi forumlar
Admın IP a BAKSIN Bakalım Koçumm. ? Türkiye İçi Mi. ? Az Beynini Çalıştır Cara Gerek Yok Burdan ıp BAKSIN YADA CARIMA GİREM ADMİN GELSİN YANIMA CARIN IP BAKSIN
Bulgaristan/kırcali.
ahahah Ergen Düşüncelerini Kendine Sakla. :ka19:HeCameBack' Alıntı:Admın IP a BAKSIN Bakalım Koçumm. ? Türkiye İçi Mi. ? Az Beynini Çalıştır Cara Gerek Yok Burdan ıp BAKSIN YADA CARIMA GİREM ADMİN GELSİN YANIMA CARIN IP BAKSINBulgaristan/kırcali.
ahahah Ergen Düşüncelerini Kendine Sakla. :ka19:
herkez biliyor burada badboys16 senin oldugunu sahtekar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)