- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,ben MARS serverından Praxis.
Ben 2 YILDIR mars serverında oynuyorum.Ve son bir ay içerisinde oyuncu sayısında aşırı düşüş oldu.Günün en yoğun saatinde bile mavi bayrakta pazar sayısı hariç en fazla 30 kişi oluyor ve hala da bu sayı düşmekte.Sizde bu sorunun farkındasınızdır herhalde.Biliyorum,bu konunun yeri burası değil.Ama burada açarsam daha çabuk ilgileneceğinizi düşündüm.Sorum şu; Mars serverında oyuncu sayısının düşüklüğüyle ilgili herhangi birşey yapılacak mı? Benim önerim mars ve jüpiter serverının birleştirilmesidir =)
ilgilendiğiniz için teşekkürler
Ben 2 YILDIR mars serverında oynuyorum.Ve son bir ay içerisinde oyuncu sayısında aşırı düşüş oldu.Günün en yoğun saatinde bile mavi bayrakta pazar sayısı hariç en fazla 30 kişi oluyor ve hala da bu sayı düşmekte.Sizde bu sorunun farkındasınızdır herhalde.Biliyorum,bu konunun yeri burası değil.Ama burada açarsam daha çabuk ilgileneceğinizi düşündüm.Sorum şu; Mars serverında oyuncu sayısının düşüklüğüyle ilgili herhangi birşey yapılacak mı? Benim önerim mars ve jüpiter serverının birleştirilmesidir =)
ilgilendiğiniz için teşekkürler
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
mars ve jupiter birleştrlrse efsane bişey olur 

- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence Banlar affedilsin yoksa kurtulmas ben küfürden 30 gün ban yedim umra da değil şu saatten sonra Jupiter cıvıl cıvıl görüşürük ban açılırsa 2 güne marsa devam 1 ay bekleyemem okul geliyo lise ilkokula benzemiyo oturuup ÇALISIYOZ YAZ TATİLDE BAN ATARSANIZZZZZ İŞİMİZ VARA
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)