mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mars İle İlgİlİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gangboy24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 399

gangboy24

Level 1
Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
76
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,ben MARS serverından Praxis.

Ben 2 YILDIR mars serverında oynuyorum.Ve son bir ay içerisinde oyuncu sayısında aşırı düşüş oldu.Günün en yoğun saatinde bile mavi bayrakta pazar sayısı hariç en fazla 30 kişi oluyor ve hala da bu sayı düşmekte.Sizde bu sorunun farkındasınızdır herhalde.Biliyorum,bu konunun yeri burası değil.Ama burada açarsam daha çabuk ilgileneceğinizi düşündüm.Sorum şu; Mars serverında oyuncu sayısının düşüklüğüyle ilgili herhangi birşey yapılacak mı? Benim önerim mars ve jüpiter serverının birleştirilmesidir =)

ilgilendiğiniz için teşekkürler

mars ve jupiter birleştrlrse efsane bişey olur :)

Bence Banlar affedilsin yoksa kurtulmas ben küfürden 30 gün ban yedim umra da değil şu saatten sonra Jupiter cıvıl cıvıl görüşürük ban açılırsa 2 güne marsa devam 1 ay bekleyemem okul geliyo lise ilkokula benzemiyo oturuup ÇALISIYOZ YAZ TATİLDE BAN ATARSANIZZZZZ İŞİMİZ VARA

jüpiter sw si açıldı oyunun dengesi bozuldu market açılmayacaktı bence bide sw de çar soyulma olayları iyice arttır güvenlik önlemi yok diger pvp ler gibi.

aynen 2 msn patlatıldı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri