berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Kbot Beleş Kullanın (SINIRLI)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet öyle , Avatarınızıda Baktığımızda Bu iyi insan diyemiyoruz

Ancak Foruma emek Veren , Ve Zamanını burada iyi Değerlendiren birisi İyi insandır ve Butür Buglardan Mahrum kalmaz.
deatfacede tam senin dedikerine göreydi ama iyi insan olmadı neden?

Bazı forumlarda vip bölümleri bulunmakta ve bu bölümlerde sadece vip üyelerin görebildiği özel bug vs. paylaşılıyor acaba neden Turkmmo>Darkorbit bölümünde bir vipsi olmasın?

deatfacede tam senin dedikerine göreydi ama iyi insan olmadı neden?

Hayır , DeatFaceyle Başından beri , Anlaşamıyorum içerisindeki Kötülüğü sezmiştim.Fark ettiysen Asla Ona karşı iyi bir mesajım olmadı.Onun gibi insanlar gelir ve Geçerler Arkalarından kimse üzülmez , Buraya kötülük dışında birşey bırakmazlar.Ancak bizim açtığımız Yararlı konular , Forumdan foruma yayılır ve Bu şekilde hatırlarınız

Paylaşırsa anında bug fixlenir. Ama saygın ve güvenilir kişilere paylaşılırsa mümkün olduğu kadar çok kişi faydalanır. Bunu anlamayanlarda bencil oluyor malesef.
Ben Bu Kişilerin Forumdaki Hal Ve Hareketlerine Göre Seçmiştim Şahsen Yukarıda Belirttiğim 2 Kişide Bana Göre Güvenilir Ben Daha Fazla Kişiylede Paylaşmıyacağım Açık Açık Söylüyorum Bu Bencillikse Evet Ben Bencilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri