HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Edit.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arkadaşlar Ben O Belirttiğim Kişilerden Başkasına Dosya Vermiyeceğim.Kimse Darılıp Gücenmesin Nedeninide Net Bir Dille Belirttim.Forumda Bi Kaç Kişi Nedeniyle Konu Açarak Paylaşmadım.Diğerleri De Kusura Bakmasın Lütfen Herkezi Tanımak Mümkün Olmuyor.yok google değil düzgünce gxbaseden istedim sinamike arkadaşım
Ben Bu Kişilerin Forumdaki Hal Ve Hareketlerine Göre Seçmiştim Şahsen Yukarıda Belirttiğim 2 Kişide Bana Göre Güvenilir Ben Daha Fazla Kişiylede Paylaşmıyacağım Açık Açık Söylüyorum Bu Bencillikse Evet Ben Bencilim...Paylaşırsa anında bug fixlenir. Ama saygın ve güvenilir kişilere paylaşılırsa mümkün olduğu kadar çok kişi faydalanır. Bunu anlamayanlarda bencil oluyor malesef.
Teşekkür Ederim .
Edit :
Olmadı Diyorlar
Edit :
Evet arkadaşlar Bu İlk Bizde,Programsız,Alıntı yapan arkadaşlar belirtsin neyse;
şimdiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.girin indirin ve kullanın lisans istemeyecektir,Lisans Sistemi bozulmuş Kbotun Kullanın Hemen =)
Dipnot= GxBASE adlı nickli üyeye Çok teşekkür Ederim,O buldu Bunu,Paylaşmıcaktım Ama kullanın istedim
GxBase Teşekkürler.
Olmadı Diyorlar
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)