HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşlerim nekadar teşekkür etsem azdır size bana yardım ettiğiniz için .
evet cok net bellı oluyor arkadasın hesabını acıp dıger arkadasın hesaplarının kapatılmasını talep edıyoruz sayın azap
evet arkadaşlar sağolun azap kardeşim banımı açılmasını talep ediyorum . resim orjinalliği bozuk ve bu ismetsoy 01Turkiye01 sınırsız banlanmasını talep ediyorum. iyi forumlar herkeze.tekrar teşekkürler
Jüpiter Oyuncular Arası Tartışma
Buradaki bölüm oyuncular arası tartışmalar için açılmış niçin kullanmayı denemiyorsunuz? Kural İhlali Bildirim adından da açıkça belli olacağı gibi sohbet veya tartışma bölümü değil.
Buradaki bölüm oyuncular arası tartışmalar için açılmış niçin kullanmayı denemiyorsunuz? Kural İhlali Bildirim adından da açıkça belli olacağı gibi sohbet veya tartışma bölümü değil.
Kural ihlali bölümü ve alt bildirim bölümleri sadece kural ihlali bildiren ve ticket görevlileri arasındadır.Onun dışındaki kişi veya kişiler lütfen yorumda bulunmasın ,konuyu saptırmasın, bölümün işleyişine karışmasın ve bildirimler hakkında tahrik edici sözler sarf etmesin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)