mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Adminler acil bakınız.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IslerGucler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 717
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu işi bir araştırınız sayın yöneticiler ben kesinlikle o küfürleri yazmadım! Resim orijinal ise neden o kadar kötü kalite.Ayrıca bunun da bir hilesi var ki metin2 TR de ss almak yetmiyor video istiyorlar.Bir çözüm bulun veya bulmayın umurumda değil ama oyuna devam edip madur kalanlara,harcadıkları emeğe yazık...

bu resimdeki yazım tarzı da aynen bana atılan iftiradakiyle aynı yazılarda harf yerine rakamlar kullanılmış (o yerine 0,a yerine 4 gibi) bu kadar da tesadüf olmaz ya.belli ki bunu yapan kişinin yazım tarzı bu ayrıca resim hiç te orijinal değil yöneticiler bişeyden çakıyorsa adam değilim!:mad::ka24::ka24::ka24:

Teşekkürler doktoray..:ka19: bu da benım madur,yetim aynı tarz yazım şekli ve resmin orijinal olmayışının kanıtı

Son düzenleme:
Aslında bu yönetimin eksikliği.ss üzerinde oynamalar rahatlıkla yapılabiliyor.ss kabul edilmemeli.Onun yerine değiştirilmesi hiç bir şekilde mümkün olmayan ksc fotoları kullanılmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri