HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Azap kardeş bu benim ban hakkındaki herşeyi öğrendim bu ismetsoy adlı arkadaşla biz konuşuyoruz oyundan o zamanda bana gıcıklığı var beni çekemiyor o şerefsiz beni gelmiş fotoğrafı değiştirmiş orjinalmi diye bakmadan niye ban atıyorsunuz hemen ! yöneticiler ve diğer arkadaşların da bana ne dediğini görünce zaten sinirlendim adamlarda haklılar tabi benim böyle küfür ettiğimi sanıyorlar etmedim ben böyle birşey ss nin orjinalliğine bakarsanız anlıyacaksınız şimdi o bana diyenlerin yok oyunun tadını kaçırıyorlarmışda yok şöyleymişde o bana diyenlerin isimleri
Doctoray lvmetallica mıydı neydi o 2 arkadaşa resmin orjinal olmadıgını söyleyebilirsin kardeşim. o ismetsoyuda anası babası ölsün şerefsiz ben sana naptım beni banlatıyorsun sen bir kişiyi daha banlatmışsın zaten haksız yere allah belanı versin senin.
o resim orjinalsa benim annem babam bütün sülalem ölsünki o resim orjinal değil . Neyse oyunu bıraktım bu konu içimde kaldı adamlar bana halen küfürbaz gözle bakıyor böyle gözle bakmasınlar başka bişi istemiyorum
Orjinaline bakılsın dediğim resim:
eğer bu adam banlanmazsa bende bu oyuna daha adımımı atmam zaten milletin bana küfürbaz gözle bakmasını istemiyorum onlarda haklılar tabi orjinal olmadan inanırlar ama sonuç çıkınca bakıcaz beyler.
İsmetsoy: 01Turkiye01 banlansın lütfen!
Doctoray lvmetallica mıydı neydi o 2 arkadaşa resmin orjinal olmadıgını söyleyebilirsin kardeşim. o ismetsoyuda anası babası ölsün şerefsiz ben sana naptım beni banlatıyorsun sen bir kişiyi daha banlatmışsın zaten haksız yere allah belanı versin senin.
o resim orjinalsa benim annem babam bütün sülalem ölsünki o resim orjinal değil . Neyse oyunu bıraktım bu konu içimde kaldı adamlar bana halen küfürbaz gözle bakıyor böyle gözle bakmasınlar başka bişi istemiyorum
Orjinaline bakılsın dediğim resim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
%100 orjinal değilde siz bakın yinede
eğer bu adam banlanmazsa bende bu oyuna daha adımımı atmam zaten milletin bana küfürbaz gözle bakmasını istemiyorum onlarda haklılar tabi orjinal olmadan inanırlar ama sonuç çıkınca bakıcaz beyler.İsmetsoy: 01Turkiye01 banlansın lütfen!
Son düzenleme:
resim orjinalliğine bakılsın lütfen yöneticiler bu konuyu dikkate alınız.! SS istersen atayım bidaha. mesajdan azap.
Orjinal olmayan resimin fotosunumu atayım olabilir atabilirim ama azapla bi konuşsam bir mesaj felan atan yok meydanda. bu konu için bekliyorum sırf oyunu bıraktım hiçbir oyunda sarmıyor şimdi ortada kaldım mmomt2 4 senelik oyuncusuyum böyle birşeye rastlamadım ya bildiğin emeklerim harcandı. yardım edebilecek biride yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)