HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Satmıycam ?İyi oku kasmak için dedim irisler 2-3 lvl agesis ile kasılmıyor ondan.DroitlerimiDroit Satıcam Demişsin Droit Alamazsın 8 İrisin Varmış
Dostum gemim full zaten,uri kolay siz soruma cevap verin arge 24,ben 2. hangar alıp leomu alaym vegamı alym =Tavsiyem charını pb do bota koy 2 gün daha toplam95 bin uri olsun bi hangar al sparhead al sonra hızlarını fulle sonra full uri kastır argeye yatır yada elmasın yoksa elmas al
Edit=İşine yararsa repi çok görme
Yaratık Kestirme Gibi Bi Düşüncen Varsa Al 2. Hangarı Bide Lenov Kastıkça Bide İç içe Açı Düzeni Alırsan Saatte 5k Civarı Uri 1.5-2m Civarı TP Alabilirsin.
Eğer Yaratık Kestirmiyorsan Hangara Gerek Yok Gerçi Kutu Topluyosanda 2.Hangar Alıp Vega Alabilirsin.
Eğer Yaratık Kestirmiyorsan Hangara Gerek Yok Gerçi Kutu Topluyosanda 2.Hangar Alıp Vega Alabilirsin.
Sağol yorumun için :]Yaratık Kestirme Gibi Bi Düşüncen Varsa Al 2. Hangarı Bide Lenov Kastıkça Bide İç içe Açı Düzeni Alırsan Saatte 5k Civarı Uri 1.5-2m Civarı TP Alabilirsin.
Al kardeş 2. Hangardan zarar gelmez ben aldım memnunum sıkılınca leo yerine goli alirsin tasarim felan 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)