Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
argeye değil skylbeye yüklen seprom rafinerisini uriyle yap benim igbi 20arge olup 7sini dağıtamamak koyuyo insana bekle işin yoksa bu arada klın sıkmak için 13argeyi ypatıktan sonra ypacağın 5/5ypaman gerken ayana görünüşü veren argein 4/5ken 5/5 olması için sadece 5000seprom gerkeiyo seprom ve depo modlüünn iyi olması gerek tabi diğerlerininde argeden önce skylbeyi yap osnra zoroluyo
Güzel yorumun için teşekkürler kardeşimGemin çok güzel , Uridiumda var , Üzerinde uğraşılırsa İyi yerlere gelir

Sağolasınİyisin iyi![]()

Hangara 3. gemiyi atınca az bile gelicek kardeşlikherşey güzelde 54 GN fazla değilmi kardeş
Bug'lu
Bu Arada Char Güzel.H.olsun
Çaktırmasan iyiydi
Teşekkür ederim 
argeye değil skylbeye yüklen seprom rafinerisini uriyle yap benim igbi 20arge olup 7sini dağıtamamak koyuyo insana bekle işin yoksa bu arada klın sıkmak için 13argeyi ypatıktan sonra ypacağın 5/5ypaman gerken ayana görünüşü veren argein 4/5ken 5/5 olması için sadece 5000seprom gerkeiyo seprom ve depo modlüünn iyi olması gerek tabi diğerlerininde argeden önce skylbeyi yap osnra zoroluyo
Aynen aynı dertden muzdarip çok arkadaşım var bakalım halletmeye çalışıcam teşekkürler önerin için

çar güzelde o kdr uriyi nasıl yptn![]()
Teşekkürler
Malum darkorbit artık sadece botla oynanan bi oyun katlayıcı da olunca haliyleBende br1deyim mmo'san birlikte takılalım![]()
MMO yum kardeşim şuan şehir dışındayım pek fırsatım olmuyo ramazandan sonra felan inşallah takılırız

oseprom yokmu o seprom neyse sövmiyem seproma 24arge oalyım seprom raifnerisini uriyle geliştircem ve 24düde dağıtacam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)