noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Yeni hesabım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alevaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 918

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

argeye değil skylbeye yüklen seprom rafinerisini uriyle yap benim igbi 20arge olup 7sini dağıtamamak koyuyo insana bekle işin yoksa bu arada klın sıkmak için 13argeyi ypatıktan sonra ypacağın 5/5ypaman gerken ayana görünüşü veren argein 4/5ken 5/5 olması için sadece 5000seprom gerkeiyo seprom ve depo modlüünn iyi olması gerek tabi diğerlerininde argeden önce skylbeyi yap osnra zoroluyo

Gemin çok güzel , Uridiumda var , Üzerinde uğraşılırsa İyi yerlere gelir
Güzel yorumun için teşekkürler kardeşim :)

Sağolasın :)

herşey güzelde 54 GN fazla değilmi kardeş
Hangara 3. gemiyi atınca az bile gelicek kardeşlik

Bug'lu :)

Bu Arada Char Güzel.H.olsun

Çaktırmasan iyiydi :D Teşekkür ederim :)

argeye değil skylbeye yüklen seprom rafinerisini uriyle yap benim igbi 20arge olup 7sini dağıtamamak koyuyo insana bekle işin yoksa bu arada klın sıkmak için 13argeyi ypatıktan sonra ypacağın 5/5ypaman gerken ayana görünüşü veren argein 4/5ken 5/5 olması için sadece 5000seprom gerkeiyo seprom ve depo modlüünn iyi olması gerek tabi diğerlerininde argeden önce skylbeyi yap osnra zoroluyo

Aynen aynı dertden muzdarip çok arkadaşım var bakalım halletmeye çalışıcam teşekkürler önerin için :)

çar güzelde o kdr uriyi nasıl yptn :)

Teşekkürler :) Malum darkorbit artık sadece botla oynanan bi oyun katlayıcı da olunca haliyle

Bende br1deyim mmo'san birlikte takılalım :D

MMO yum kardeşim şuan şehir dışındayım pek fırsatım olmuyo ramazandan sonra felan inşallah takılırız :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri