noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fear1763
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Buyukweb mi DolunayBilisim mi ?

• Buyukweb

• DolunayBilisim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Anketi daha yeni görebildim, içeriğinde yapılan mesajlara şöyle bir göz attım'da genel bir tartışma hakim yapmayın.
Kimse, kimsenin nasibi olanı alamaz zaten. Bu ankette söz konusu ben değil bir başkası olabilirdi, doğru olan sadece fikirleri beyan etmektir.

Tartışmak, karalamak, kalp kırmak bunlar hoş şeyler değil.
Firmam adına olumlu yorum yapan herkese sonsuz teşekkür ederim, ancak lütfen bir tarafı överken diğerini gömmeyin. Herkes eğrisiyle, doğrusuyla insandır ekmeğinin peşindedir.

Anketi daha yeni görebildim, içeriğinde yapılan mesajlara şöyle bir göz attım'da genel bir tartışma hakim yapmayın.
Kimse, kimsenin nasibi olanı alamaz zaten. Bu ankette söz konusu ben değil bir başkası olabilirdi, doğru olan sadece fikirleri beyan etmektir.

Tartışmak, karalamak, kalp kırmak bunlar hoş şeyler değil.
Firmam adına olumlu yorum yapan herkese sonsuz teşekkür ederim, ancak lütfen bir tarafı överken diğerini gömmeyin. Herkes eğrisiyle, doğrusuyla insandır ekmeğinin peşindedir.

dorusun batu

+250 online 3 refaransın varmı senin bilişiminden kuran ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri