HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorumlarınız için teşekkür ederim, buyukweb sizede geçmiş olsun.
Kardeşim Büyük Web.com Ben Tafsiye Etmiyorum.Nedenmi ? Henüz 1.Haftamda Kapadım Sunucuyu.Surekli Oyundan Atıyordu.Hostları Arızalıydı.Ama Donunay Bilişimi Tafsiye Ederim Onunlada Çaliştim.Dolunay Bilişim Daha İyi. Bence...
Son düzenleme:
ULUBİLGE;12111663' Alıntı:Kardeşim Büyük Web.com Ben Tafsiye Etmiyorum.Nedenmi ? Henüz 1.Haftamda Kapadım Sunucuyu.Surekli Oyundan Atıyordu.Hostları Arızalıydı.Ama Donunay Bilişimi Tafsiye Ederim Onunlada Çaliştim.Dolunay Bilişim Daha İyi. Bence...
Şubat ayında sunucu alıyorsunuz, şimdi ki sunuculara yorum mu yapıyorsunuz? agmt2.com adı altında çalıştırmadığın program kalmadı sesimi çıkartmadım en son siteyi nasıl becerdiysen kullanılamaz hale getirmiştin arıyordun ya durmadan hani.
Ayrıca oyunu sürekli bozan, oyun içi destek isteyende sizdiniz değil mi?
Sonra durmadan telefonla arayan ticket atın dedikçe yok şöyle yok böyle diyende?
Şimdi dünya kadar adamda iyi ki sizden almışım diyor, 3-5 kendini bilmezde her zaman çıkıyor herkesi memnun edemeyiz sizin gibi standartsızları hiç edemeyiz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)