HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa Arkadaşlar Şimdi Ben bilişimden sw aldım fakat packın içinde c tuşuna fln basınca yazılar çıkmıyor 1 2 şey daha eksik ben bunu kendi pcme indirdiğim packta düzelttim bunu siteye eski packı kaldırıp yeni 1 2 şey eklediğim packı koymak istiyorum nasıl koyabilirim yardımlarınısı bekliyorm teşekürler.
bılısımınden sıtenın ftp bılgılerını ıste sonra fılezılla prog. Indır googleda ararsan bulursun fılezıllaya ftp bılgılerını gır ordan degıstırebılırsın. Ftpden nasıl degstrecegnı bılmıyorsan ozel mesaj at ya da ınternette arastr bulursun.Sa Arkadaşlar Şimdi Ben bilişimden sw aldım fakat packın içinde c tuşuna fln basınca yazılar çıkmıyor 1 2 şey daha eksik ben bunu kendi pcme indirdiğim packta düzelttim bunu siteye eski packı kaldırıp yeni 1 2 şey eklediğim packı koymak istiyorum nasıl koyabilirim yardımlarınısı bekliyorm teşekürler.
Herhangi Bir Ftp Programı İle Sitenize Bağlanın, indir.php , download.php Gibi Bir Php Dosyası Olucaktır, Açın Oradaki Linkleri Düzenleyin.
Bu Tür Konuları Metin2 PvP Panel - Web Yardımlaşma Ve Dayanışma Topici Mesaj Yazın En Yakın Zaman'da Dönüş Sağlanıcaktır.
Konu Bildirildi.
Bu Tür Konuları Metin2 PvP Panel - Web Yardımlaşma Ve Dayanışma Topici Mesaj Yazın En Yakın Zaman'da Dönüş Sağlanıcaktır.
Konu Bildirildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)