TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Serverinize Göre Pack Yapılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan indirici123852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
aga imzamdan msn adresimi al ordan konuşalım olmaz dersen

Server ismi=efendi_Mt2
Server Resim=msnden atim sana :D
Metin2 yazan yer= EFENDILERİN OYUNU efendi_Mt2 :D xD :D:D:D:D:D

ama Mutlaka msn adresimi al

he birde pack te perfect ve at npcsi başlangıcda 40 lvl başlama türkçe npc isimleri olay yardımcısının ismi efendi olun yaşlı kadının ismi saygılı olun lan olsun xD :D:D:D:D:D:D:D:D dans eden silahci zirhci bir de 55 lvlde zirhli at gelsin ayrıca sürekli droplar

Exp=% 100
Yang=%500
item=%99.9.9 olsun(tabi packta yapılabilirse )
ayriyetten bnm pvp de köy gardiyanına tıklayıp lonca kurulmuyor onuda ayarlayıver sana 255 lvl TL lik vericem tabi oynamak istersen :D:D:D:D:D::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:

Son düzenleme:
aga imzamdan msn adresimi al ordan konuşalım olmaz dersen

Server ismi=efendi_Mt2
Server Resim=msnden atim sana :D
Metin2 yazan yer= EFENDILERİN OYUNU efendi_Mt2 :D xD :D:D:D:D:D

ama Mutlaka msn adresimi al

he birde pack te perfect ve at npcsi başlangıcda 40 lvl başlama türkçe npc isimleri olay yardımcısının ismi efendi olun yaşlı kadının ismi saygılı olun lan olsun xD :D:D:D:D:D:D:D:D dans eden silahci zirhci bir de 55 lvlde zirhli at gelsin ayrıca sürekli droplar

Exp=% 100
Yang=%500
item=%99.9.9 olsun(tabi packta yapılabilirse )
ayriyetten bnm pvp de köy gardiyanına tıklayıp lonca kurulmuyor onuda ayarlayıver sana 255 lvl TL lik vericem tabi oynamak istersen :D:D:D:D:D::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:

Pvp hakkında bilgin yok galiba zevkine yaptırtmıyorsan bana packi sw kurduysan yapayım eger zevkine yaptırıyorsan pack yapmam söliyim

ben pwpserver kurdum ama metın2de ıd ve sıfre gırıorum gırmıo oyuna o ıd ve sıfyerı tanıtmammı gerekıomu yada ne yapmm lazım yardımcı olabılrmısın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri