Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aga imzamdan msn adresimi al ordan konuşalım olmaz dersen
Server ismi=efendi_Mt2
Server Resim=msnden atim sana
Metin2 yazan yer= EFENDILERİN OYUNU efendi_Mt2xD
ama Mutlaka msn adresimi al
he birde pack te perfect ve at npcsi başlangıcda 40 lvl başlama türkçe npc isimleri olay yardımcısının ismi efendi olun yaşlı kadının ismi saygılı olun lan olsun xDdans eden silahci zirhci bir de 55 lvlde zirhli at gelsin ayrıca sürekli droplar
Exp=% 100
Yang=%500
item=%99.9.9 olsun(tabi packta yapılabilirse )
ayriyetten bnm pvp de köy gardiyanına tıklayıp lonca kurulmuyor onuda ayarlayıver sana 255 lvl TL lik vericem tabi oynamak istersen::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yahu para karsılıgı yapıyor ayip beaa bu kadar kısı bıldıkelrını paylasıyor bazılarıda ucret karsılıgı ıs yapıyor ne gunlere kaldık
)
)Kadres bana serveri kurdum ama turkce diil yama lazim herkes bisy vermis deniyorum olmuo genelde game text felan die bisyler yazio hata verio men2 girmio ole yardim et lutfen
Yahu para karsılıgı yapıyor ayip beaa bu kadar kısı bıldıkelrını paylasıyor bazılarıda ucret karsılıgı ıs yapıyor ne gunlere kaldık)
Gereksiz gereksiz konuşma para karsılıgı ne zaman yaptım başlıga bakta konuş para kelimesi var mı ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)