Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
La 20 mesajım yok gel iste msn ye 

aga imzamdan msn adresimi al ordan konuşalım olmaz dersen
Server ismi=efendi_Mt2
Server Resim=msnden atim sana
Metin2 yazan yer= EFENDILERİN OYUNU efendi_Mt2
xD 

ama Mutlaka msn adresimi al
he birde pack te perfect ve at npcsi başlangıcda 40 lvl başlama türkçe npc isimleri olay yardımcısının ismi efendi olun yaşlı kadının ismi saygılı olun lan olsun xD

dans eden silahci zirhci bir de 55 lvlde zirhli at gelsin ayrıca sürekli droplar
Exp=% 100
Yang=%500
item=%99.9.9 olsun(tabi packta yapılabilirse )
ayriyetten bnm pvp de köy gardiyanına tıklayıp lonca kurulmuyor onuda ayarlayıver sana 255 lvl TL lik vericem tabi oynamak istersen

::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:
Server ismi=efendi_Mt2

Metin2 yazan yer= EFENDILERİN OYUNU efendi_Mt2
xD 

he birde pack te perfect ve at npcsi başlangıcda 40 lvl başlama türkçe npc isimleri olay yardımcısının ismi efendi olun yaşlı kadının ismi saygılı olun lan olsun xD

dans eden silahci zirhci bir de 55 lvlde zirhli at gelsin ayrıca sürekli droplar Exp=% 100
Yang=%500
ayriyetten bnm pvp de köy gardiyanına tıklayıp lonca kurulmuyor onuda ayarlayıver sana 255 lvl TL lik vericem tabi oynamak istersen

::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:
Son düzenleme:
Server İsmi: HamdiMt2
Server Resim: Standart o örnekteki resim
Metin2 Yazan Yer: HamdiMt2
Server Resim: Standart o örnekteki resim
Metin2 Yazan Yer: HamdiMt2
aga imzamdan msn adresimi al ordan konuşalım olmaz dersen
Server ismi=efendi_Mt2
Metin2 yazan yer= EFENDILERİN OYUNU efendi_Mt2xD
he birde pack te perfect ve at npcsi başlangıcda 40 lvl başlama türkçe npc isimleri olay yardımcısının ismi efendi olun yaşlı kadının ismi saygılı olun lan olsun xDdans eden silahci zirhci bir de 55 lvlde zirhli at gelsin ayrıca sürekli droplar
Exp=% 100
Yang=%500
ayriyetten bnm pvp de köy gardiyanına tıklayıp lonca kurulmuyor onuda ayarlayıver sana 255 lvl TL lik vericem tabi oynamak istersen::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:
Pvp hakkında bilgin yok galiba zevkine yaptırtmıyorsan bana packi sw kurduysan yapayım eger zevkine yaptırıyorsan pack yapmam söliyim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)