Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ücretsiz VDS İşlemleri |<Proteam55

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan proteam55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D saat 12 de bende yapıcam vps çarlarınızı bota 8-9-10 gibi koyarım gece 03.00 de kapatırım .
3 - 5 kişilik :D 3 veya 5 gün güvenen ler biliyor 7 -8 irisli çarlar geçti elime 1 kere dokunmadım :)

inanmayan arkadaş tmm hardisk imi çökertebilirsin ama eğer çarını bota koyarsam 1 hafta hiiç birşey olmaz çar sadece gelişirse sen bana hardiski ni vercen

tamam anlastık verdiğim programı indir ac
bana bağlantı gelir eğer bi ş*ref*izligini gorursem video ceker ban yersin

Ben sana güveniom face ekleyomda ama tek birşey istiom çara bir şey olmasın face ekliom bide facede konuşamam ailem izin vermio yabancılarla görüşmeme yani hep konuşamam bide ailem görmesin diye çevrim dışı olacam sana karşı sen bana mesaj atarsın ben mesaj yoluyla cevap yazarım şimdi sana çarı ö.m atıyom bu arada çar full hız leo çarıçalarsan ahirette 2 elim yakanda olsun. kasarsanka allah gani gani razı olsun :D

inanmayan arkadaş tmm hardisk imi çökertebilirsin ama eğer çarını bota koyarsam 1 hafta hiiç birşey olmaz çar sadece gelişirse sen bana hardiski ni vercen

Bu Adama Tamamen Güvenebilirsiniz Tamamen İçi Saf Sadece Dış etkenlerden Dolayı 1 2 Çarpmışlar Okadar Bana Mesaaj atmıssın Cevap vermedim Pardon Perşembeden Beri İşden 10 Da Geliyorum Direk Yatıyoruım Bugun işi Bıraktım Full ACıgım Msn Gelirsen Konusuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri