- Konular
- 15
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 2,694
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
vds gcc10 kurulmuyor yardımcı olacak varmı arkadaslar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kod:cat > /root/install_gcc10.sh <<'SH' #!/bin/sh set -e echo "[1/6] Repo/araçlar..." pkg update -f pkg install -y git pkgconf gmake perl5 python bash ca_root_nss echo "[2/6] Ports ağacı (git ile temiz kurulum)..." if [ -d /usr/ports ]; then mv /usr/ports "/usr/ports.bak.$(date +%Y%m%d%H%M%S)" || true fi git clone --depth 1 https://git.FreeBSD.org/ports.git /usr/ports echo "[3/6] Opsiyonel swap (RAM azsa hayat kurtarır)..." if ! swapinfo | grep -q md; then dd if=/dev/zero of=/usr/swap0 bs=1M count=8192 chmod 0600 /usr/swap0 mdconfig -a -t vnode -f /usr/swap0 -u 0 swapon /dev/md0 fi echo "[4/6] gcc10 derleniyor ve kuruluyor..." cd /usr/ports/lang/gcc10 make -DBATCH ALLOW_UNSUPPORTED_SYSTEM=yes install clean echo "[5/6] Doğrulama..." /usr/local/bin/gcc10 --version /usr/local/bin/g++10 --version echo "[6/6] Kullanım ipucu (bu shell için):" echo 'export CC=/usr/local/bin/gcc10' echo 'export CXX=/usr/local/bin/g++10' SH chmod +x /root/install_gcc10.sh /root/install_gcc10.sh
bunu install_gcc10.sh olarak kaydet ve root klasörüne at daha sonra puttyden
Kod:chmod +x /root/install_gcc10.sh /root/install_gcc10.sh
yaz.
ustadım tarafından komple makına kuruldu gcc8 9 10 kütüphaneler cok yakın zamanda direk vmdk vds makına yedegi olarak paylasım yapıcaz katkıda bulunanlara çok teşekkür edeerizGcc 10 pkg ile kuramazsın. Destek yok. Bana dc den ulaş çözelim
Eyvallah. Her zaman ulaşabilirsin banaustadım tarafından komple makına kuruldu gcc8 9 10 kütüphaneler cok yakın zamanda direk vmdk vds makına yedegi olarak paylasım yapıcaz katkıda bulunanlara çok teşekkür edeeriz