Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
KURALSIZLAR. Serverdeki En Şerefli Loncalardan Biriydi. Ama Cerefsiz Erhan Yüzünden Bozuldu. Böylelerini Hayatınıza Sokayım Beyler.. :ka19:
kardes bu erhan cocugu yüzünden oyuna bende baslıcam adam ederim ben onu
sadece 2 hafta süre 
sadece 2 hafta süre 
kardes bu erhan cocugu yüzünden oyuna bende baslıcam adam ederim ben onusadece 2 hafta süre
![]()
Valla Pampa Görüyorsun Olanları.. Ama Adam Olmaz Bunlar..
KURALSIZLAR. Serverdeki En Şerefli Loncalardan Biriydi. Ama Cerefsiz Erhan Yüzünden Bozuldu. Böylelerini Hayatınıza Sokayım Beyler.. :ka19:
ilk once sunu duzeltelim o kimki bizim loncayı bozacak kadar kendini ustun goruyor loncayı ben bozdum ha sebebi onunla alakalı eed baktım buna lonca yollamıslar buna lonca yollanacak kdr lonca dustuyse ben bunu bozarım arkadas dedim ve peşine infazı kurdum gidişim kotu oldu ama donusum muhtesem olacak

ilk once sunu duzeltelim o kimki bizim loncayı bozacak kadar kendini ustun goruyor loncayı ben bozdum ha sebebi onunla alakalı eed baktım buna lonca yollamıslar buna lonca yollanacak kdr lonca dustuyse ben bunu bozarım arkadas dedim ve peşine infazı kurdum gidişim kotu oldu ama donusum muhtesem olacak![]()
Tamamdır Ugurum. Halledecz Merak Etme
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)