shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Kuralsizlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asremus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

asremus

Level 4
TM Üye
Konular
42
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KURALSIZLAR. Serverdeki En Şerefli Loncalardan Biriydi. Ama Cerefsiz Erhan Yüzünden Bozuldu. Böylelerini Hayatınıza Sokayım Beyler.. :ka19:

kardes bu erhan cocugu yüzünden oyuna bende baslıcam adam ederim ben onu :D sadece 2 hafta süre :)

KURALSIZLAR. Serverdeki En Şerefli Loncalardan Biriydi. Ama Cerefsiz Erhan Yüzünden Bozuldu. Böylelerini Hayatınıza Sokayım Beyler.. :ka19:

ilk once sunu duzeltelim o kimki bizim loncayı bozacak kadar kendini ustun goruyor loncayı ben bozdum ha sebebi onunla alakalı eed baktım buna lonca yollamıslar buna lonca yollanacak kdr lonca dustuyse ben bunu bozarım arkadas dedim ve peşine infazı kurdum gidişim kotu oldu ama donusum muhtesem olacak :)

ilk once sunu duzeltelim o kimki bizim loncayı bozacak kadar kendini ustun goruyor loncayı ben bozdum ha sebebi onunla alakalı eed baktım buna lonca yollamıslar buna lonca yollanacak kdr lonca dustuyse ben bunu bozarım arkadas dedim ve peşine infazı kurdum gidişim kotu oldu ama donusum muhtesem olacak :)

Tamamdır Ugurum. Halledecz Merak Etme

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri