- Konular
- 59,190
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,301
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,457
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2017 yapımı Figment'in aksiyon bulmacalarından ve psikolojik kelime oyunlarından keyif aldıysanız devamını da beğeneceğinize hiç şüphe yok. Orijinal oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana geçen yaklaşık beş buçuk yıl içinde Bedtime Digital Games birçok farklı yöne gitmiş olabilir, ancak burada sergilenen aslında aynısından daha fazlası.
Bu aslında kötü bir şey değil. Figment oldukça eğlenceli ve son derece zekiceydi; aktif (ancak seğirme odaklı olmayan) çevresel bulmacalardan oluşan bir çekirdek etrafında zihinle ilgili ciddi keşiflerin, nazik mizahın ve şakacı psychedelia'nın bir karışımıydı. Şekil 2: Creed Valley bunların neredeyse tamamını geliştiriyor.
Çoğunlukla gerçekçi absürtlük yoluyla sunulan çevresel mizah özellikle iyi işliyor. Ahlaki Pusula gerçek bir pusuladır! Perspektif Anahtarları yalnızca görünümdeki bir değişikliği temsil eden bir metafor değil, aynı zamanda çevreyi değiştiren gerçek demiryolu tarzı anahtarlardır!
Bu da biraz daha güzel. Cesareti temsil eden animasyonlu bir çocukluk oyuncağı olan kahraman Dusty ve yardımcı Piper aynı görünüyor.
Etik Labirent seviyeleri özellikle harikadır: uçan kitapların üzerinde dolaşan eski moda gözlemevleri gibi bir dizi yüzen disk. O kadar hoşuma gitti ki, bir yama güncellemesinin ilerlememi seviyenin başlangıcına sıfırlamasına bile aldırış etmedim!
Mekanik açıdan da bazı iyileştirmeler var. Sınırlı sayıda düşman seçimine rağmen, savaş Şekil 2'de daha az hantal geliyor.
Bu sefer bulmacalardan da biraz daha keyif aldım. Bunun nedeni bu sefer daha iyi tasarlanmış olmaları mı yoksa bulmaca türlerinin bana daha uygun bir tarza sahip olmaları mı olduğunu bilmiyorum. Blokları iten labirentler veya donanım bulmacaları yüzünden çıkmaza girme ve oyalanma eğilimindeyim; ama hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım ya da bu konuda sıkışıp kalmadım.
Envantere dayalı getirme görevleri, çevresel bulmacalar, diyalog dizileri ve dövüşlerin karışımı iyi çalışıyor, işleri ilerletiyor ve dikkatimi çekiyor.
Patron dövüşleri, akıllıca tasarlanmış aksiyon sahneleri ve her birine eşlik eden ayrıntılı Disney filmi müzikal numaraları nedeniyle orijinal Figment'in en sevilen unsurlarından biriydi. Devam filminin orijinaline göre pek gelişmediği bir nokta varsa, o da o olabilir.
Ancak Figment 2'deki dövüşler ve şarkılar daha az abartılı ve akılda kalıcı olsa da, hâlâ yaşanacak pek çok müzikal eğlence var. En sevdiğim müzikal an: Broadway düzeyindeki sayı eksikliğini telafi etmek için yeterli olan, komplolardan sarhoş araba kullanmanın zararsızlığına kadar her şey hakkında şarkı söyleyen, ıskartaya çıkarılmış fikirlerden oluşan bir koro.
Genel olarak Figment 2, selefini, orijinalin hayranlarının bunu seveceği kadar geliştiriyor. Öte yandan, hâlâ ilkini oynamanız gerekiyorsa bununla başlayın! Hikayeyi yeterince hızlı bir şekilde kavrayabileceğiniz ve daha sonra istediğiniz zaman geri dönüp ilk hikayeyi oynayabileceğiniz yeterli bağlamsal ipuçları veriyor.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)