HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kbot bedavamı bedavaysa bende check license da kalıyor.
Bedava değil kapı yamyanaı 35 tl yapanı 55 tl 35 tl olan 2023 e kadar 55 tl olan sınırsızkbot bedavamı bedavaysa bende check license da kalıyor.
PBDO BOT Authentication failed (no runtime left for today
Hatası alıyorum yardım ede bilcek varmı forum üyelinin süresi bitmiş diyolar yapa bilcegim bisi varmı 3 farklı id aldım 1 i bitincec 1 ini kullanıyorum ama 1 saat sürmeden bitiyor crack da yapıyorum anlammadım -9999 yapıyorum gün -20 lere iniyor fakat ölünce 1-1 de baslayınca gün 0 landıgı için -0 yapıp bırakıyorum süresi ilerlemiyo böylece acaba ondanmı yardım ?
Birde 1-1 DEN 1-2 NİN KAPISINA GİDİYOR FAKAT ATLAMIYO 10 DK BEKLEDİM ATLAMADI NEDEN ?
Hatası alıyorum yardım ede bilcek varmı forum üyelinin süresi bitmiş diyolar yapa bilcegim bisi varmı 3 farklı id aldım 1 i bitincec 1 ini kullanıyorum ama 1 saat sürmeden bitiyor crack da yapıyorum anlammadım -9999 yapıyorum gün -20 lere iniyor fakat ölünce 1-1 de baslayınca gün 0 landıgı için -0 yapıp bırakıyorum süresi ilerlemiyo böylece acaba ondanmı yardım ?
Birde 1-1 DEN 1-2 NİN KAPISINA GİDİYOR FAKAT ATLAMIYO 10 DK BEKLEDİM ATLAMADI NEDEN ?
Son düzenleme:
Bende bklerimZaten bu ara boxye koyuyorum hiç yoktan iyidir
![]()
bende boxye koyuyorum valla kbot gelene kadar kalsın bari
PBDO BOT Authentication failed (no runtime left for today
özele gel ordan anlatıyım uzun iş
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)