noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pbdo-Bot,Kbot,İbot,Pbdo-Bot Hataları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Depents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 202
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kbot bedavamı bedavaysa bende check license da kalıyor.

PBDO BOT Authentication failed (no runtime left for today

Hatası alıyorum yardım ede bilcek varmı forum üyelinin süresi bitmiş diyolar yapa bilcegim bisi varmı 3 farklı id aldım 1 i bitincec 1 ini kullanıyorum ama 1 saat sürmeden bitiyor crack da yapıyorum anlammadım -9999 yapıyorum gün -20 lere iniyor fakat ölünce 1-1 de baslayınca gün 0 landıgı için -0 yapıp bırakıyorum süresi ilerlemiyo böylece acaba ondanmı yardım ?

Birde 1-1 DEN 1-2 NİN KAPISINA GİDİYOR FAKAT ATLAMIYO 10 DK BEKLEDİM ATLAMADI NEDEN ?

Son düzenleme:
PBDO BOT Authentication failed (no runtime left for today

Hatası alıyorum yardım ede bilcek varmı forum üyelinin süresi bitmiş diyolar yapa bilcegim bisi varmı 3 farklı id aldım 1 i bitincec 1 ini kullanıyorum ama 1 saat sürmeden bitiyor crack da yapıyorum anlammadım -9999 yapıyorum gün -20 lere iniyor fakat ölünce 1-1 de baslayınca gün 0 landıgı için -0 yapıp bırakıyorum süresi ilerlemiyo böylece acaba ondanmı yardım ?

Birde 1-1 DEN 1-2 NİN KAPISINA GİDİYOR FAKAT ATLAMIYO 10 DK BEKLEDİM ATLAMADI NEDEN ?

özele gel ordan anlatıyım uzun iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri