HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3 adet hesap açtım.45 dk bekle öyle dene dediler.film bitirdim denedim yine tık yok.Ama konu açınca suçluyuz.Bırakın böyle işleeri.
Öncelikle Her açılan Hesabın En az 2 Gün önce Açılması gerektiğini Biliyormuydunuz ?
3 adet hesap açtım.45 dk bekle öyle dene dediler.film bitirdim denedim yine tık yok.Ama konu açınca suçluyuz.Bırakın böyle işleeri.
Bende düzeldi kardeş. Çalışıyor şuanda. Pc de olanları komple sildim. Siteden yeni üyelik açıp indirdim ve yeni üyelikle bota giriş yaptığımda çalıştı şimdi sorunsuzca kullanıyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.yardım Framework indirdm SQL İNDİRDİM fayada yok yardım ederseniz sevinirim![]()
oyunu sil tamamen yeniden orjinak siteden indirip kur düzelmesi lazım hatada SQL yok diyor
Son düzenleme:
Beyler Sorunu Çözdüm Süper Oldu ! yarım saatte 2100 uri ohh miss . öncelikle şunları kurmayı untmayın
ve
sqlite böcek sorununu çözüyor böcek sorunu olanlar . linkleri ben bi indirin ve üyelik taktiğini deneyin derim .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
. sonra üyeliği kurup 1 saat boyunca ne forumdan ne bottan üyeliğinize giriş yapmayın. bu arada artık botta aktivasyon maili gelmeyebiliyor . gelmezse takmayın önemli değil . ben bunlarla sorunumu çözdüm (net framework 4 hariç o yüklüydü zaten) .sqlite böcek sorununu çözüyor böcek sorunu olanlar . linkleri ben bi indirin ve üyelik taktiğini deneyin derim .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)