noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Supporttan 100 GG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dombilicikcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devam Edin Her hiledede 500 Uri + 5 Log + 50 GG verecekler Valla adam Bize Vermezse Bizde Satarız Hain Kostokmuş Gelmiş Kanıt İstedik Dİye Vermiyor Hileyi Ben Napıyım Kendi Yararlanamadıgım Hileden Size Soruyorum ?

Bakalım Kim Avcunu Yalayacak. Bundan Böyle Bende Paylaşımlarımı Özel Mesaj Yolu İle Yapacağım.
Ve En Önemlisi vereceğim Kişiler TM üye Olacak.
Madem Öyle İspatla Supporttan Gelen Mesajın Ekran Görüntüsünü At Buraya. En Önemlisi Sana Bunları Vaad Eden Support Yetkilisinin İsmini. Bekliyorum.

Bakalım Kim Avcunu Yalayacak. Bundan Böyle Bende Paylaşımlarımı Özel Mesaj Yolu İle Yapacağım.
Ve En Önemlisi vereceğim Kişiler TM üye Olacak.
Madem Öyle İspatla Supporttan Gelen Mesajın Ekran Görüntüsünü At Buraya. En Önemlisi Sana Bunları Vaad Eden Support Yetkilisinin İsmini. Bekliyorum.

Napıcan Yetkiliyi Şikayetmi Edicen Ekmek Yedigim Yere İhanet Etmem !!!

Git istediğine bildir amele :D Nickinde hayır yok dombilicikcik ne :D Kendini çok güzel ifade etmişsin. Biz de bug da bitmez hile de bitmez. Şuan Hercules bugu var elimde ama daha kimseyle paylaşmadım paylaşmayacağım da sizin gibi veletlerden dolayı. Burda özelden söylesek bile diğer forum sitelerinde konu açıp paylaşıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri