Millet gemi yapmaya emeklerini harcar.Bazı insafsızlar gider support'a bildirirler.
Bugün bende yazıyordum ki forumda yeni konu açılıp paylaşılsın diye Özür diliyorum.
Arkadaşlar yeni bug çıkınca hiç paylaşmayın bence...
Bugün bende yazıyordum ki forumda yeni konu açılıp paylaşılsın diye Özür diliyorum.
Arkadaşlar yeni bug çıkınca hiç paylaşmayın bence...
Bundan Önceden Beri Supporta 13 Hileyi Yolladıgım İçin 100 GG verdiler Son Olarak Bu Zeta Havoc Buguydu İyikide Yollamışım Bide Size Hile Vermem Diyordun Al Vermezsen Verme Napak Ağlayakmı![]()
Ben 100 GGmi Yerim SizAvcunuzu Yalarsınız
Hahaha birisi şuna botu öğretsin 1 saate 100gg yappıyorum bide dalga geciyor zaaaaa : D 100GG VERMİŞLR HAHA Sesli güldüm harbi
Dombilikick !
Adam Size Hile vermem derken altında neler yatıyor o ufacık beyninle anlıyamadın demi adamın ne demek istediğini
Adamına Göre Muamele Yapıyor yani.
Ve bu adam'ların içinde de sen yoktun o yüzden yediremedin kendine ve supporta yalanıyosun hemen
al 100 gg göndermişler dalga geçer gibi ve sen bu 100 gg ile seviniyosun Yazık.!
Adam Size Hile vermem derken altında neler yatıyor o ufacık beyninle anlıyamadın demi adamın ne demek istediğini
Adamına Göre Muamele Yapıyor yani.
Ve bu adam'ların içinde de sen yoktun o yüzden yediremedin kendine ve supporta yalanıyosun hemen
al 100 gg göndermişler dalga geçer gibi ve sen bu 100 gg ile seviniyosun Yazık.!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...