R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Supporttan 100 GG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dombilicikcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan Önceden Beri Supporta 13 Hileyi Yolladıgım İçin 100 GG verdiler Son Olarak Bu Zeta Havoc Buguydu İyikide Yollamışım Bide Size Hile Vermem Diyordun Al Vermezsen Verme Napak Ağlayakmı :D
Ben 100 GGmi Yerim SizAvcunuzu Yalarsınız

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bundan Önceden Beri Supporta 13 Hileyi Yolladıgım İçin 100 GG verdiler Son Olarak Bu Zeta Havoc Buguydu İyikide Yollamışım Bide Size Hile Vermem Diyordun Al Vermezsen Verme Napak Ağlayakmı :D

Çok Büyük Hediye Almışsın. Tebrikler. Artık Basar Basar Açarsın Kapıları 100 Enerjiyle.
Beyninin Boşta Kalan %90 lık Kısmınıda Kullansaydın Paylaşılan Bilgilerle 100 enerji Arasındaki Dağlar Kadar Farkı Algılayabilirdin.
Bu Arada Tebrikler İlk Kez Birine Hakaret Ediyorum. Nankörlüğünüze Verin Artık.

Çok Büyük Hediye Almışsın. Tebrikler. Artık Basar Basar Açarsın Kapıları 100 Enerjiyle.
Beyninin Boşta Kalan %90 lık Kısmınıda Kullansaydın Paylaşılan Bilgilerle 100 enerji Arasındaki Dağlar Kadar Farkı Algılayabilirdin.
Bu Arada Tebrikler İlk Kez Birine Hakaret Ediyorum. Nankörlüğünüze Verin Artık.

100gg ne ki kardeş elimin kiri istersen verme ben onu zevkine basıyom 100 gg vermesen nolur sanki full olcaz verince :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri