HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gm lonca yine bugta kaldı
Lonca Adı : BesTOFTeaM Server : Mars
Gm geçende ch1 arenada bugta kaldı . 3 Gün önce ch2 den arena yaptık yine bugta kaldı . Son bakımda buglar çözülecek demişsinde bugta kalanlar mı düzelecek yoksa bugta kalma sorunu mu çözülecek zaten sayenizde server boşaldı bi lonca savası zevkmiz var onunda hali belli kmse adam gbi cevap vermiyor düzgünce açtıgımız 5 . konu bu dzgün bi cevap verin . Kaç senelik pvp siniz bunu kaç senedr düzeltemiyorsunuz hayret edilecek bi durum .
Lonca Adı : BesTOFTeaM Server : Mars
Gm geçende ch1 arenada bugta kaldı . 3 Gün önce ch2 den arena yaptık yine bugta kaldı . Son bakımda buglar çözülecek demişsinde bugta kalanlar mı düzelecek yoksa bugta kalma sorunu mu çözülecek zaten sayenizde server boşaldı bi lonca savası zevkmiz var onunda hali belli kmse adam gbi cevap vermiyor düzgünce açtıgımız 5 . konu bu dzgün bi cevap verin . Kaç senelik pvp siniz bunu kaç senedr düzeltemiyorsunuz hayret edilecek bi durum .
Yaw arkadas onu oyundaki herkes biliyor senin yazmana gerek yok biliyorum modluk peşindesiniz. Ben sorularıma cevap arıyorum bug sorunu düzelmedikten sonra bugtan çıksa ne olacak zaten savas yapılmıyor anlatabildim mi ?Bir dahaki bakımda çıkarsınız.
Bazı bölgeler bugda kalmış o bölgelere giderken oyuncular bugda kalıyor anlatabildimmi.Bu buglu bölgelerle admin bakımda ilgilenecek.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)