HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya arkadas loncam yne bugta kaldı. Son bakımdan önce ch1 den arenaya giriyorduk oluyordu geçen gün yine ch1 den arena yaptık bugta kaldı. CH2 den girin dediniz bugun ch2 den yaptı oda bugta kaldı . 3-4 senelik pvp siniz daha lonca bugunu yapamıyorsunuz arkadas yapmayı bırak nasıl oldgunuda bilmiyorsunuz söylediğiniz sey yanls çıkıyor . Zaten serverlarda sayenizde user kalmadı bi lonca savası zevkimiz var onuda yapamıyoruz. Bir arkadasta loncam bugta kaldı diye şikayet etmiş . Sabredin merkürle ugrasıyoruz halledeceğiz demişsiniz .EVET 2.5 AY öncede aynı yazıyı görmüştüm de neyse . Burda benm amacım artislk değil oyun sizin oyununuz kendi userlerinizi kaybediyorsunuz.
Server : Mars
Lonca : BesTOFTeaM
Hadi Kolay Gelsin
Server : Mars
Lonca : BesTOFTeaM
Hadi Kolay Gelsin
Şuanda Merkür İle İlgili Sorunlarla İlgileniyor Adminimiz Sırasıyla Tüm Serverlerdeki Bug Problemi Çözecek Lütfen Sabırlı Olunuz.
Ya Arkadas biz yetkililerden cevap bekliyoruz sen yazınca onlar cevap yazmıyor sen yazmasan daha iyi olacak zaten her konunun altına aynı seyi yazıyorsun yawŞuanda Merkür İle İlgili Sorunlarla İlgileniyor Adminimiz Sırasıyla Tüm Serverlerdeki Bug Problemi Çözecek Lütfen Sabırlı Olunuz.
Ya Arkadas biz yetkililerden cevap bekliyoruz sen yazınca onlar cevap yazmıyor sen yazmasan daha iyi olacak zaten her konunun altına aynı seyi yazıyorsun yaw
Yetkililerde Kelimesi Kelimesine Aynısını Yazacağı İçin Ben Bunu Yazıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)