Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Eşit bir forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 567
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

01.07.2012, 16:05 Tarihinde Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri bölümüne açtığım konunun kanıtlı olması ve tanıtım konularındakilerle verdiklerinin uyuşmaması söz konusu.Lakin Açmış olduğum şirket sahibi sadece yönetici diye konu kapatıldı.Bu firmanın bütün şikayet konularını kapatılıyor.

Kısacası daha eşit ve adil bir yönetim olursa daha iyi olacağını düşünüyorum.Konunun tekrar açılmasını da rica ediyorum.Konuda bir çok kişi beni haklı bulurken konunun 3 cümle yazılıp kilitlenmesi,90 TL'nin çöpe atılmasını anlayamıyorum.İnsanlar koca gün kagıt toplayarak sadece 20 TL kazanırken, burda benim 90 TL yatırdığım ve alamadığım hizmet var.2008'den beri bu forumdayım böyle olaylar gerçekten turkmmo adını zedeliyor.

Lütfen admine mesaj yazın diye bu konuyuda kilitlemeyiniz.Çünkü cevap verilmiyor.Bir adminin cevap yazmasını beklemenizi rica ediyorum
.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...6494-3-yillik-firma-sans-hosting-tanitim.html

Bunlar gibi daha bir çok yorumlar var konuda inceleme yapabilirsiniz.Ama tarafsız olarak göz atınız :ka24:

ben derımkı şans hosting almayın. gerçekten kötü bir firma kendılerı parayı alana kadar canım cicim parayı aldıktan sonra hadi yallah biz ne dersek o bize bağlı kalmak zorundasın bu kadar alıcaksanız almayın alırsanızda sonra game hosting şikayet bolumunu konularla doldurup mağdur olan siz olursunuz hadi iyi forumlar

---Blackheroesmt2 ---

Siz siz olun şans hosting almayın bu kadar dandık bır fırma olamaz. Bakın aldım sunucu zırt pırt kapanıyor adamlar ddos saldırısı diyor şaka gibi ya ddos diyorlar daha ddos ne demek blmıyorlar sunucunun ch leri kapanıyordu sımıd fırma değiştirdim aman dıyım şans hostıng almayın alırsanız buralara boyle konu açarsınız

resım çekicektim bana küfür etceklredi bır daha msndne yazarsanız veya telefondan ararsanız sunucunuzu kapatıcam vs sakın olaki almayın

http://bizimkilermt2.com/

Alan Adınada Bakabılırsınız Oyun Hersey Gitti

DAHA Alalı 1 Hafta Oldu Yada Olmadı Adamlar Arıyorum Yüzüme Kapatıyor
Bende Hıc Bırsey Demedım 35 40 TL IHTIYACLARI VARMIS DEMEKKI Ne DIyelım Alacaklar Bırdaha Dusunsun

Katılıyorum .tanıtımdaki gibi hizmet yok . Bu kuralları gözden geçirmelerini öneririm .
1 - Yukarıda profil linkini verdiğimiz üyeliklerin turkmmo.com altında firmamız ile ilgili her konuda tam yetkili olduklarını garanti eder, olabilecek her türlü dolandırıcılık, hakaret vb sorunlarda firma olarak tam sorumlu olduğumuzu kabul ediyoruz,

2 - Firmamız hakkında açılan şikayetlerin çözümü için gerekli işlemleri yapıp yine forum üzerinden sorun çözüldüğünde gerekli bilgiyi ilgili şikayet konusu altından vereceğimizi garanti ediyoruz,

3 - Müşterilerimizin şikayetlerini Turkmmo.com forumunda dile getirmelerini engellemek adına herhangi bir yaptırım uygulamayacağımızı ( hesap kapatma, hosting yedeklerini vermeme vb ) taahhüt ediyoruz,

4 - Turkmmo.com forumunda firma adına veya firma aleyhine yazılan hiçbir mesajda turkmmo.com sorumluluğu olmadığını kabul ediyoruz,

5 - Tüm bu şartlardan herhangi birine uyulmaması durumunda, bir daha turkmmo.com üzerinden satış yapmamız veya forum hesaplarımızın kapatılması gibi durumlara yol açacağını ve bu tür bir durumda herhangi bir itirazda bulunmayacağımızı kabul ediyoruz,

6 - Firmamızın yetkilisi olarak forumda hosting yetkilisi olmasını sağladığımız kişilerin firmamızdan ayrılmaları durumunda bu durumu turkmmo.com yöneticilerine bildirip gerekli düzeltmeleri yaptırmak firmanın sorumluluğundadır. Bu bildirimlerin yapılmamasından doğacak tüm sorunlarda firma sorumludur,

7 - Firmamız bünyesinde bulunmayan hiçkimseye hosting yetkilisi rankı sağlamayacağız. Bu tür bir durumun ortaya çıkması durumunda, her türlü yaptırımı kabul ediyoruz,

8 - Turkmmo.com üzerinde yaptığımız tanıtımlarda yazdığımız, ilan ettiğimiz her türlü hizmeti vereceğimizi garanti ediyoruz,

9 - Forum üzerindeki anlaşmazlıklarda Turkmmo.com yönetiminin hakemliğini kabul ediyor ve çıkacak sonuçlara itiraz etmeyeceğimizi kabul ediyoruz,

10 - Kurallarda yazmasa dahi Turkmmo.com yönetiminin bazı durumlarda insiyatif kullanabileceğini kabul ediyoruz,

11 - Turkmmo.com Yönetimi şartları ve koşulları değiştirebilir, şartların ve koşulların güncelliğini takip etmek firmanın sorumluluğundadır.Yukarıda yazan tüm maddeleri firma olarak kabul ediyor ve uygulayacağımızı garanti ediyoruz. Uygulamamamız durumunda turkmmo.com forumu üzerinde uygulanabilecek her türlü ceza-i işlemi kabul ediyoruz.

Bu rank alma kurallarına göre 8. maddeye dayanarak mağdur edilen müşterinin para iadesi nin yapılması lazım .

Burda yeterli açıklama yapılmış. konuyu baştan sona inceledim. Ufak tefek sorunlar olsada firma hizmeti sağlıyor ve geri ödeme yapmak zorunda değil bu durumda. Sizin her türlü mesajınızlada ilgilenmişler gördüğüm kadarıyla.
Tanıtım konularında yazılanlar arasında da size vermedikleri birşey yok. Dolayısıyla konuyu yoruma kapatıyorum.

Konu admin tarafından incelenmiş ve kapatılması ön görülmüş. Gerekli açıklama admin tarafından yapılmış şikayetçiyseniz tekrar konu açarsınız.

Konu admin tarafından incelenmiş ve kapatılması ön görülmüş. Gerekli açıklama admin tarafından yapılmış şikayetçiyseniz tekrar konu açarsınız.

Adil karar vermedi sadece Konu sahibi yönetici diye kitlendi yoksa orada benim haksız olma gibi bir durumum söz konusu dahi değil.Kapatmazsanız bu konuyu sevinirim.

Adil karar vermedi sadece Konu sahibi yönetici diye kitlendi yoksa orada benim haksız olma gibi bir durumum söz konusu dahi değil.Kapatmazsanız bu konuyu sevinirim.

Konuya admin baksın diye kapatmıyorum zaten. Ama yönetici olmasıyla alakası yok incelleyip adil bi karar vermiş bence. Yöneticilere burada özel davranılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri