Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Seafight Bot Güncel Resimli Anlatım-Kullanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre199574
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Elimde olan olan bir bot programını sizinle paylaşmak istedim.

Bot Özellikleri;

1-İngilizce ve türkçe olmak üzere 2 dil seçeneği vardır.

2-Pırıltı toplar

3-Bonus harita yapabiliyor

4-Harita değiştirme özelliği yani siz botta olduğunuz sürece bottan harita değiştirebilirisiniz.

5-Gemi battımı ayarlardan istediğiniz seçeneği ayarlıyabilirsiniz.Örn: mojo basar,tamir et V.İ.P (inci gider.)Pırıltı ara.

6-Saldırı düzenini istediğinizgibi ayarlayın.

7-Otomatik harita değiştirme özelliği.Süre ayarlayıp süre bitiminde otomatik harita değiştirmektedir.

8-Can ayarı.Darbe puanınız örneğin %60'ın altında ise gemi otomatik tamire geçer tabi bunu siz kendiniz ayarlıyorsunuz.%30,%40 vs yapabilirsiniz.

9-Ve birçok özellik botun içindedir
:)

Bot Kullanım;

Resim 1: BetaBot-en(ingilizce versiyon) BetaBot-tr (türkçe versiyon).BetaBot-tr basarak botumuza girelim.

Resim 2: Bota girdikten sonra 'Ayarlar' bölümüde girelim.

Resim 3 :Burdan Kullanıcı Adı: Oyundaki giriş adınız(nickiniz)
Şifre:Oyundaki şifreniz.
Sunucu oyuna hangi adresden girdiğiniz.
Server kısaltılmış ismini seçiyorsunuz.
Sonra aşağıda gösterdiğim Save Setting basıyorsunuz ve Giriş e tıklayıp anasayfaya geliyorsunuz.

Resim 4 : Yazımız geldi bot gemimize giriş yaptı.

Resim 5: Gemimiz görüyorsunuz bot girişi yaptı bundan sonra başlata basıyoruz ve bot toplamaya başlıyor.

Resim 6 : Bu bölüm botun nekadar pırıltı topladığını,inci topladığınız,mojo topladığını vs gösterir.

İndirme Linkleri;

Rar Şifresi: emre199574

Son düzenleme:
Arkadaşlar bot çalışıyor süresiz ayrıca rapidshareden indiremeyenler için buyrun

@emre199574 e teşekkürler.

birader ben bu botu kullanıyordum ama sonradan bot çalışmamaya başladı bot sanki donup kalıyor gemi mesela sağ alta gidiyor sağ altaki npcleri gösteriyor ama beni sağ altta göstermiyor bu sorunu yaşayan varsa ve çözümünü bulan bi yardımcı olsun lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri