Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Beyler Belki Sizede Olmuştur Bilmiyorum. Arka Planda Hiç Bir Hile Vs. Kullanmıyorum. Sadece Düz Giriş Yapıyorum 2-3Dk Sonra HackShield Hatası Geliyor. Bi Çözüm Bilen varsa Yardım Ederse Sevinirim... :ka19:
Tr de banada oluyorda nasıl yaptığımı söyleyeyim ama burada olurmu bilmem bir arkadaşına git yada 2. bilgisayar yada laptobun varsa ona indir oyunu ve flash disk le onu kullandığın bilgisayara at diğer m2leri sil. ben böyle yapmıştım olmuştu. ( Ben oyunu tekrar indirmiştim o hata devam etti )
Tr de banada oluyorda nasıl yaptığımı söyleyeyim ama burada olurmu bilmem bir arkadaşına git yada 2. bilgisayar yada laptobun varsa ona indir oyunu ve flash disk le onu kullandığın bilgisayara at diğer m2leri sil. ben böyle yapmıştım olmuştu. ( Ben oyunu tekrar indirmiştim o hata devam etti )
Metin2 Leri Sildim Orjinal Sitesinden İndirdim M2'yi Pack'ı Kurdum 3 Dk Sonra Yine HackShield Hatası Geldi :S Formatta Attım Olmadı Ne Yapmam Lazım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)