Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Multihack ve Metin2 Skill Damage Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDk-İ-nG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDk-İ-nG

Level 6
TM Üye
Konular
142
Online süresi
6h 25m
Reaksiyon Skoru
70
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
151
MmoLira
59
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Alman forum sitesinde gezerken bulduğum hileleri sunacağım sizlere. Baştan söyleyeyim hileler alıntıdır.
SADECE PVP SW LERDE ÇALIŞIR

ÖNCELİKLE VİRUS TARAMALARI:
di-M6SR.jpg

di-QW5N.jpg

Arkadaşlar tarattığım dosyalar multihack ve damage hack(anlatımdaki)tir. v1.0 indirmediğim için taratamadım. Eğer onu indiren olursa taratıp fotoğrafının linkini ö.m. olarak atarsa memnun olurum. Ben her ne kadar taratsam da siz en güvendiğiniz virus programına ---- sitesine taratın.

ŞİMDİ VİDEO LİNKLERİ:

Arkadaşlar çalışmıyorsa bu video linki ö.m. atın.
Ama yazılı olarak kısaca anlatayım:
OSInjector de ilk ... yazan kutuya tıklıyoruz ve oyunun .exe sini (örneğin Metin2.exe) oyunun kurulu olduğu yerden seçiyoruz.Oyun açılır zaten hemen.Sonra ikinci ... kutucuğundan (yani alttakinden) dosyanın içindeki .dll yi seçiyoruz ve Inject basıyoruz. Karşımıza siyah ekran geliyor üzerinde yeşil yazılar var. Orada numaralarla belirtilmiş hileler var. Örneğin 18 de (yanlış hatırlamıyorsam) hide hilesi var ancak sadece biz kendimizi göremiyoruz diğer herkes görüyor. :D Speed hack veya Vuruş hızı hilesi açarsanız sayıları diğer multihacklerdeki gibi 3-9 gibi ufak sayı girmeyin adam cooook ama coooook yavaş vurur. :D 200 ideal eğer 200 de atıyor derseniz 100 ü deneyin. Eğer speed hack veya saldırı hızı hilesi yapınca adam hareket etmez veya space basınca vurmazsa bir yaratığa skill basın adam düzelir.

VEEEE LİNKLER:

Arkadaşlar damage hack linki kendi uploadım değil. Neden diye sorarsanız boyutu biraz büyük ve 2 dosya olduğundan (v1.0 ve anlatımdaki) Upload etmesi çok uzun sürüyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar multihack.avi yi 2 kez upload ettim fakat hata veriyor yazılı anlatım yaptım zaten hilenin kullanımı çok kolay. Problem olursa ö.m. atın konuşuruz.

Virüs total sonucu olmadığı için konu kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri