HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar facebook ta hiç tanışmadığın bi kızla nasıl tanışılır muhabbet nasıl açılır. Anlatırsanız sevinirim baştan sona..
sen : selam
o : selam
sen : merhaba
sen : bisi sorabilirmiyim ?
o : tabikide
sen : gözlerin cok güzel
o : gülecektir
sen : ben ciddiyim
sen : galiba sana asık olmaya basladım.
sen : facebookda rastgele gezerken seni gördüm birden kalbim fırlayacakmıs gibi atmaya basladı ben sana asık oldum.
de
olay biter
Güzel şiirler bul ona at gözlerin felan ile alakalı
1 2 kere yap kız cünkü bunlardan sıkılıcaktır.. Ve herzaman dürüst ol fotografları felan konusunda
kıyafetin cok güzel ama sacını beyenmedim gibi
kızlar dürütst insanlardan hoslanır her erkek cirkin farketmez isdedigi kızı güzel konusarak elde edebilir. yeterki dürüst ol icinden ne geliyorsa onu yaz
arkadaşlıga ekledikden sonra tabi
mesaj olarak atma selam diye rezil olma 
o : selam
sen : merhaba
sen : bisi sorabilirmiyim ?
o : tabikide
sen : gözlerin cok güzel

o : gülecektir
sen : ben ciddiyim
sen : galiba sana asık olmaya basladım.
sen : facebookda rastgele gezerken seni gördüm birden kalbim fırlayacakmıs gibi atmaya basladı ben sana asık oldum.
de
olay biterGüzel şiirler bul ona at gözlerin felan ile alakalı
1 2 kere yap kız cünkü bunlardan sıkılıcaktır.. Ve herzaman dürüst ol fotografları felan konusunda
kıyafetin cok güzel ama sacını beyenmedim gibi
kızlar dürütst insanlardan hoslanır her erkek cirkin farketmez isdedigi kızı güzel konusarak elde edebilir. yeterki dürüst ol icinden ne geliyorsa onu yazarkadaşlıga ekledikden sonra tabi
mesaj olarak atma selam diye rezil olma 
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)