Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba tanışalımmı de :m08:
:m08:
Klasik taktik kanka, selam yazıyorsun sonra diyorsun a pardon sana mı yazmışım ya arkadaşa tıkladım sanıyordum biri oturum açtı öyle denk gelmiş falan zırvalayacaksın biraz
Sonra ehehe sorun değil derse şey yap da üff slk falan diyorsa ı-ı bırak kanka o kızı 
Sonra ehehe sorun değil derse şey yap da üff slk falan diyorsa ı-ı bırak kanka o kızı 
facebook'ta kızla tanışmak saçmalık bir kızla konuşcağın zaman gözlerine bakarak konuşcanki senden etkilensin yüz yüze faceden yazmak geri kafalık işidir bence
sen : selam
o : selam
sen : merhaba
sen : bisi sorabilirmiyim ?
o : tabikide
sen : gözlerin cok güzel
o : gülecektir
sen : ben ciddiyim
sen : galiba sana asık olmaya basladım.
sen : facebookda rastgele gezerken seni gördüm birden kalbim fırlayacakmıs gibi atmaya basladı ben sana asık oldum.
deolay biter
Güzel şiirler bul ona at gözlerin felan ile alakalı1 2 kere yap kız cünkü bunlardan sıkılıcaktır.. Ve herzaman dürüst ol fotografları felan konusunda
kıyafetin cok güzel ama sacını beyenmedim gibi
kızlar dürütst insanlardan hoslanır her erkek cirkin farketmez isdedigi kızı güzel konusarak elde edebilir. yeterki dürüst ol icinden ne geliyorsa onu yaz
arkadaşlıga ekledikden sonra tabimesaj olarak atma selam diye rezil olma
![]()
Engeli yersin sakın yapma

İlk başta çok sıkmaman gerekir çok sıkboğaz edersen yada çok üstüne düşersen senin için kötü olur seni ciddiye almaz , en iyisi ilk önce Ezreal in dediği gibi yanlış yazmış gibi yap ordan biraz uzat muhabbeti ama çok değil en fazla bi 10 dakika falan ertesi gün belki sana ilk o bile yazabilir 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)