HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynen birde ulu önder mustafa kemal payşayla Hz muhanmedi kiyaslama yapanlar yokmu gerçekten acı verici bir olay:ka24::ka24:
Konuyu saptırmayalım, ikisi de apayrı bir durum ikisinin de yeri ayrı :ka19:
Allah (c.c.) sevdiği kullarını EN BÜYÜK SORUNLARLA sınar.Unutmayın ki en çok acı çeken peygamberlerden biride peygamberlerin şahı olan Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v.)
![]()
%100 katılıyorum kardeşim.Konuyu amacından saptırmayalım.Hz.Muhammed (s.a.v) mükemmeldir.Onunla hiç bir şey kıyaslanmaz çünkü Allah'ın en sevdiği kuludur.Kaiantın yaradılış sebebidir.Onlar zaten dinden çıkmıştır.Sen onları dert etme.![]()
Savaş Cıksa Sorun Yok Rahatlıkla Yeneriz Arkadasında ABD Var O Belli..Zaten ABD'lerin Arkadasında Olmayan Ülke Kalmadı Dünyada..Ne Zaman ABD İle Görüşmeye Gidilse Ülkede Sorunlar Cogalıyor ABD Bunu İstemiyor Herşey Cok Acık
Eski amerikan vatandaşı olarak şunu söylemek istiyorum ; Barack Obama , yönetime geldikten sonra artık herşey yola girmeye başladı çünkü ; barack obama duyarlı birisi ülkelerle arasını iyi yapmaya çalışyor türkler adamları yanlış tanıyor yanlız ..
normalde o ülkenin yarısından çoğu türklerin ne olduklarını iyi biliyor , çok seviyorlar çok nazikçe karşılıyorlar amerika'da yaşadığım süreçte bir arkadaşım vardı bende türk olmak isterdim diyordu .. herkes amerikanları yanlış tanıyor şimdiden böyle olacaksa ben türkiyenin hoşçakalmasını dilerim :l04:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)