HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Savaş Cıksa Sorun Yok Rahatlıkla Yeneriz Arkadasında ABD Var O Belli..Zaten ABD'lerin Arkadasında Olmayan Ülke Kalmadı Dünyada..Ne Zaman ABD İle Görüşmeye Gidilse Ülkede Sorunlar Cogalıyor ABD Bunu İstemiyor Herşey Cok Acık
Suriye'nin Arkasında Amerika'mı Var ? Vede Savaş Okadar Kolay Bişeymi Binlerce,Yüzbinlerce Hatta Milyonlarca İnsanın Ölmesi Demek Ne Kadar Kolay Söylüyorsun.
Suriye'nin Arkasında Amerika'mı Var ? Vede Savaş Okadar Kolay Bişeymi Binlerce,Yüzbinlerce Hatta Milyonlarca İnsanın Ölmesi Demek Ne Kadar Kolay Söylüyorsun.
Niye bu kadar dert ediyosun ki ölmeyi ? Gebersinler biz ve müslümanlar şehit olunca cennete gidiceğimiz kesinlikle bildirilmiş.Asıl onlar düşünsünler geberince cehennemde cayır cayır yanacklar

Niye bu kadar dert ediyosun ki ölmeyi ? Gebersinler biz ve müslümanlar şehit olunca cennete gidiceğimiz kesinlikle bildirilmiş.Asıl onlar düşünsünler geberince cehennemde cayır cayır yanacklar![]()
Şehit olacam diye savaşa gidersen ve ölursen Cennete gitmessın

Rasuluilah (s.a.s.)'e bir adam geldi ve:Niye bu kadar dert ediyosun ki ölmeyi ? Gebersinler biz ve müslümanlar şehit olunca cennete gidiceğimiz kesinlikle bildirilmiş.Asıl onlar düşünsünler geberince cehennemde cayır cayır yanacklar![]()
Ya Rasuluilah, bir kimse gelip benim malımı almak isterse, ne buyurursun?, dedi.
Rasuluilah (s.a.s.):
"Ona, malım verme!" buyurdu.
Şayet benimle mukatele eder? "Sen de, onunla mukatele et!"
Ya beni öldürürse?
"O halde şehid gidersin."
Ya ben, onu öldürürsem?
"O, cehennemde olur." buyurdu.http://www.darulkitap.com/oku/kulliyatlar/sadiyuksel/kelimeitevhiddavasi/012.htm#_ftn2
Kimsenin toprağında gözümüz yok ancak toprağımızda gözü olanada affımız yok !
Buyursunlar gelsinler,savaşmaya.
Gerekirse onlara "Geldikleri gibi gitmesinide öğretiriz.

Amaç Türkiye'yi savaşa sokmak başka birşey değil. Girsek dağıtırız Suriye'yi falan boş, hepsi boş. Nereye dağıtıyoruz badoslama girerek. Suriye'ye girince istemediğin kadar devlet çıkacak orada ve sana karşı cephe alacak. Fransa'dan tut belki Çin'e kadar kim çıkacağını bilemezsin. Bak Irak'a neler oldu, dağıldı resmen. Biz Irak mıyız, değiliz tabi ama bizim tarafımızda yer alacak çok ülke olmaz ki olacağını sanmıyorum hepsi çıkar uğruna ayrıca biz dünyadaki tek süper güç değiliz ki.Olmasak da bazı ülkelerle iyi gibiyiz ama herşey medyada görüldüğü gibi değil. Amerika ile iyi gibiyiz ama savaşta kim kimin yanında yer alacak belli mi sanki? Ufak bir çıkar çatışması yeter yer değiştirmek için.Avrupa da en başta savaşa sürükler bizi. Avrupa battı batacak ekonomisiyle zar zor ayakta duruyor. Bizim ekonomimiz onlara kıyasla daha iyi ki düşmesi biraz zor ama bir savaş bütün ekonomiyi alt üst eder 50 yıl daha adamın ayağını kaydırırlar. Hepsi sözde. Karar verirken akıllı olunması gerek Suriye de kimmiş lan diye dalarsak işin sonu ummayacağımız yerlere varır.
Kesinlikle katılıyorum. İleri görüşlülükle hareket edilmeli. Suriyeyi bitiririz ancak bunun bizde vereceği acılar, vereceğimiz kayıplar rafa kaldırılmamalı.
Not : Herkes adam akıllı yorumunu yazsın her şeyde polemik çıkartmayın.
Kavga ortamı yapan mesajlar silinecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)